Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ingeniørgeolog

Avdeling ingeniørgeologi og skred er i stadig vekst, og har behov for flere medarbeidere!

RambøllOslo21. januar 2024
Søk her

Er du vår nye kollega? Rambøll har vunnet flere store oppdrag den siste tiden, og dette gir muligheter for deg til å bidra i store og spennende tverrfaglige prosjekter. Dette er prosjekter innenfor vegutbygging, jernbane og flere ulike rammeavtaler, blant annet med Statnett. Rambøll har en spennende tid foran seg, hvorfor ikke legge inn en søknad og ha en uforpliktende prat om rollen?

Er du;

 • Senior ingeniørgeolog/geolog og motivert til å jobbe med dette, og andre spennende prosjekter på Østlandet, men også ellers i landet?
 • Er du interessert i å jobbe i et dyktig, innovativt og engasjert fagmiljø?
 • Er du interessert i ingeniørgeologi, og utviklingen i fagfeltet? Synes du det er spennende med tverrfaglig samarbeid?

Din nye stilling og team

Vi har prosjekter både innenfor bygg- og samferdselssektoren. Hos oss vil du ha valgmulighet til å påvirke din hverdag og hvilke oppdrag du ønsker å bidra inn i, alt fra store og komplekse til mindre og enklere prosjekter.

Du vil delta i mange prosjekter rundt i landet, i samarbeid med våre kollegaer i hele Rambøll.

Hvis du ønsker en variert hverdag, med varierende oppdrag som f.eks E18/E39 Gartnerløkka – Kolsdalen i Kristiansand, Bybanen i Bergen, E6 Berkåk-Vindåsliene og Brynsbakken i Oslo. Vi har mye å gjøre med spennende prosjekter så vi håper du legger inn en søknad! Gjerne ta kontakt for en uforpliktende prat.

For å trygge Norge trengs det ingeniørgeologer/geologer. Enten det er bane eller veg som utbedres/utvikles, boligfelt som bygges, eller utvikling av industriområder eller hva som helst -bare det er berg eller mulighet for skred, så er vi inne.

Har du relevant utdanning innenfor fagfeltet ingeniørgeologi/geologi og noen års erfaring, håper vi at du er interessert i mulighetene for en arbeidshverdag hos oss. Du har et ønske om å utvikle deg videre i fagfeltet, samtidig som du bidrar med din kompetanse til opplæring av andre, samt et ønske om å bidra til et godt faglig og sosialt miljø.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil blant annet være:

 • Disiplinleder og fagansvarlig i store og mindre prosjekt
 • Prosjektering og befaringer
 • Rådgiving, oppdragsledelse og kundedialog
 • Videreutvikling av din kompetanse innenfor fagfeltet

Din videre utvikling og faglige vekst er en forutsetning for vår suksess. Dette støtter vi gjennom læring i oppdrag, men også deltakelse på kurs og konferanser. Hos oss vil du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Et godt fagmiljø som har kommet langt på utviklingen og bruk av digitale hjelpemidler
 • En divisjon som har fokus på innovasjon
 • Store tverrfaglige prosjekt
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse

Vi skaper bærekraftige samfunn Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi vet at enkelte kandidater kun vil søke dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Imidlertid vil lidenskap og potensial ofte veie tyngre enn en perfekt CV og Rambølls lærekultur kan hjelpe deg å utvikle deg. Dersom denne stillingen frister deg, men du anser at du ikke oppfyller alle kravene, oppmuntrer vi deg til å søke likevel. Det er mulig at du likevel passer perfekt til denne stillingen, eller til en annen stilling i vår avdeling.

Frist: 21.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist21. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!