Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ingeniør samferdselselektro

Ønsker du å forme fremtidens infrastruktur? Bli vår rådgivende ingeniør eller fagsjef samferdselselektro

RambøllOslo19. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Thomas Goldmann Larsen

Avdelingsleder

thomas.larsen@ramboll.no

Hos Rambøll får du jobbe med de største nasjonale prosjektene innen veg og bane, samtidig som du får anledning til å løse utfordringer lokalt. Vi jobber blant annet med flere store oppdrag for Nye Veier, Bane NOR og Bybanen Utbygging. Dette er spennende tverrfaglige prosjekter med store muligheter til faglig utvikling som vi ønsker å dele med flere. Vi er 25 dyktige kollegaer som venter på deg.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vår samferdselselektroavdeling

Som vår nye rådgivende ingeniør eller fagsjef innen samferdselselektro blir du en del av avdeling for samferdselselektro bestående av et kompetent fagmiljø med ansatte i Oslo, Trondheim og Innlandet. Avdelingen samferdselselektro har som mål å styrke Rambølls kompetanse og kapasitet innen faget, og bedre utnytte alle ressursene som finnes på tvers av kontorstedene våre.

Dine viktigste oppgaver

  • Rådgiving og prosjektering av elektro eller SRO i veg- og baneprosjekter.
  • Utvikling av faget og leveransene innen samferdselselektro.
  • Delta i tverrfaglige samferdselsprosjekt over hele landet.
  • Oppdragsledelse, fag- og disiplinansvar.
  • Oppfølging av og samarbeid med entreprenører, tiltakshavere og partnere.

Som fagsjef, vil du også være med å utvikle å sette standarden for Rambøll sine leveranser innenfor samferdselselektro. Du vil delta i utviklingsnettverk der du sammen med flere engasjerte medarbeidere vil være med å utvikle fremtidens Rambøll.

Hvorfor begynne å jobbe hos oss:

Det er kanskje litt klisjefylt å si at vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, men dette er noe vi tror vi er ekstra flinke til. Vi jobber aktivt med å være en arbeidsplass som tilpasser seg dine behov og at du skal få jobbe med prosjekter du synes er givende. Begynner du hos oss vil du få din egen fadder og nærmeste leder vil i samarbeid med deg utvikle karriereplanen din. Vi tilbyr også en fleksibel og god løsning for hjemmekontor og fleksitid.

I Rambøll blir du en del av et engasjert miljø med stort samfunnsfokus. Vi er blant annet eid av en stiftelse som gir overskuddet tilbake for å utvikle bedriften og samfunnsnyttige prosjekt via Rambøll-fondet. Vi er blant annet en samarbeidspartner til Ingeniører Uten Grenser).

I Oslo sitter vi i helt nye, flotte lokaler i Harbitz Torg på Skøyen. Kontorene har BREEAM NOR Excellent-standard og god tilgang på offentlig transport og sykkelfasiliteter. Vi arranger jevnlig sosiale aktiviteter og har et variert aktivitetstilbud som blant annet inkluderer padel tennis, klatring, våtkort, skikurs, lønningspils og quiz.

Om deg

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis master eller bachelor fra universitets- eller høyskoleutdanning
  • Du har erfaring og kompetanse fra infrastruktur-, veg- og baneprosjekter.
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 19.11.2023

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder: Thomas Goldmann Larsen,

Tlf. +47 934 40 884, thomas.larsen@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist19. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Thomas Goldmann Larsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!