Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ingeniør Samferdselselektro

Bli en nøkkelperson i nasjonale og lokale prosjekter

RambøllBergen15. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Stian Rosberg

Seksjonsleder Bergen

stian.rosberg@ramboll.no

Mari Pleym

Avdelingsleder Tekniske Systemer

Ønsker du å være med på å forme fremtidens samferdselsprosjekter, inkludert den spennende bybaneutviklingen i Bergen? Rambøll gir deg sjansen til å jobbe på varierte prosjekter, både store og små, og bli en del av vårt store og kompetente fagmiljø innen elektro og samferdsel.

Litt om oss:

Rambølls kontor i Bergen består i dag av omtrent 160 ansatte. Avdelingen består i dag av 3 seksjoner og rundt 40 ansatte. Vi er et bredt team av eksperter på alle områder knyttet til elektro/samferdselselektro, automasjon og VVS. Vi har et dynamisk miljø med solid ekspertise innen prosjektering av samferdselsinfrastruktur som jobber tverrfaglig med våre kollegaer i Bergen, og ved lokasjoner i inn- og utland. Våre oppdragsgivere spenner over både offentlig og privat sektor.

Vår nåværende prosjektportefølje omfatter oppdrag for aktører som Vestland fylkeskommune, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Bergen kommune samt entreprenørselskaper med større totalentrepriser over hele landet. Et sentralt oppdrag for oss de kommende årene vil være prosjektering av Bybanen til Åsane – et prosjekt som utfordrer oss med komplekse problemstillinger i tettbygd strøk, delvis i Middelalderbyen Bergen og mye annet som en sjeldent får være med på.

Hva venter på deg hos Rambøll?

Som Ingeniør Samferdsels elektro hos oss blir du en sentral deltaker i vårt dedikerte team som jobber med spennende samferdselsprosjekter over hele landet. Vi gir deg muligheten til å påvirke, utvikle og bidra til å skape bærekraftige og innovative løsninger innen elektro og samferdsel.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder inkluderer:

  • Rådgiving og prosjektering av elektro- og kontrollsystemer i samferdselsprosjekter
  • Aktiv deltakelse i tverrfaglige prosjekter med fokus på både store nasjonale og mindre lokale prosjekter
  • Ansvar for disiplin- og fagområder innen elektro
  • Samarbeid med entreprenører, prosjekteiere og samarbeidspartnere for å sikre vellykkede prosjektutførelser
  • Bidra til at prosjektene gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Rambølls økonomisystem og kvalitetsstyringssystem
  • Være kreativ og utforskende for å løse fremtidens klimautfordringer

Hva skiller oss fra konkurrentene?

Selv om mange fremhever et godt arbeidsmiljø, vil vi objektivt vurdere at samtlige medlemmer av vår avdeling er eksepsjonelt vennlige og imøtekommende. Vi har en kultur preget av stor åpenhet, lav terskel for faglige diskusjoner og høy grad av kunnskapsdeling. Dette er noe vi verdsetter. I januar 2023 flyttet vi inn i helt nye, moderne, lokaler i Nygårdsgaten 95, som ligger et steinkast fra bybanestoppet på Nygård!

Hvem leter vi etter?

Vi søker kandidater som har bachelor- eller mastergrad innen elkraft, elektrofag eller lignende. Det er en fordel (men ikke et krav) med mer enn fem års erfaring fra bygg- og anleggssektoren, enten hos byggherre, rådgiver eller entreprenør. Hos Rambøll vil du ha en betydningsfull rolle i våre prosjekter, og en arbeidshverdag preget av tillit, fleksibilitet og ansvar.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 15.10.2023. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Seksjonsleder Bergen: Stian Rosberg, Tlf. +47 480 09 494, stian.rosberg@ramboll.no

Eller Avdelingsleder Tekniske Systemer: Mari Pleym, Tlf. +47 934 27 011, mari.pleym@ramboll.no

Rambøll- The partner for sustainable change

Rambøll har en ambisiøs strategi for de kommende fire årene, og vi arbeider målrettet for å bli "The Partner for Sustainable Change" innen 2025. Som ansatt hos oss vil du spille en vesentlig rolle i dette arbeidet, både i forhold til kundekontakt og som et verdifullt medlem av et prosjektteam som skal utvikle fremtidens innovative og bærekraftige løsninger. Rambøll er - som første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden - sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. De siste årene har vi opplevd en markant økning i bevissthet og søkelys på dette i våre prosjekter. Vår nye strategi forsterker ytterligere vår ambisjon om å bli markedsledende innen bærekraft.

Stillingsinfo

Frist15. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Stian Rosberg

Seksjonsleder Bergen

Mari Pleym

Avdelingsleder Tekniske Systemer


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!