Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Gruppeleder Infrastruktur

Bli vår neste leder: Sweco Sør søker gruppeleder for infrastruktur!

Sweco NorgeKristiansand 21. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Jan Øyvind Fjell-Olsen

Regionleder Sweco Sør

jan.oyvind@sweco.no

Nøkkelord

InfrastrukturArealplanleggingVeiprosjekteringVABIM

Gruppen for infrastruktur i Swecos sørligste region huser et respektert fagmiljø for plan, vei- og VA-prosjektering. Nå søker vi en ny gruppeleder til å løfte gruppen vår til nye, spennende høyder slik at vi er godt rustet til å påta oss morgendagens prosjekter. Hvis du har interesse for ledelse og samtidig har god kjennskap til vår bransjen på Sørlandet er kanskje du den neste til å ta plass på laget sammen med noen av bransjens mest ambisiøse rådgivere.

Gruppen for infrastruktur består i dag 8 dedikerte rådgivere innen fagområdene arealplanlegging, BIM, vei- og VA-prosjektering. Vi prosjekterer for private utbyggere, entreprenører og for det offentlige og som en del av et større konsern tar vi stolthet i å skape synergier med Sweco sine mange andre faggrupper, både i og utenfor regionen.

Som leder i Sweco må du være resultat- og kundeorientert, og ta ansvar for leveranser. Du forstår viktigheten av åpen og engasjerende kommunikasjon, og at endring er en del av hverdagen. Du bygger relasjoner basert på gjensidig respekt og tillit, og legger til rette for at team og enkeltpersoner kan blomstre, gjennom omsorg og å skape psykologisk trygghet rundt deg. Vi utøver autentisk og støttende ledelse i Sweco, i et mangfoldig miljø hvor alle føler seg inkludert. I Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til å være en venn, kjøre på fotballtrening eller jobbe hjemmefra når du har behov for det.
Du vil samarbeide tett med resten av ledergruppen i regionen og stillingen rapporterer til regionleder. Som leder vil du også ha tilgang på støttefunksjoner innen HR, tilbudsledelse, økonomi og juridisk, samt fagråd som dekker de fleste rådgivende fag.

I Sweco Sør har vi kontorer på tvers av tre flotte lokasjoner; Kristiansand, Mandal og Grimstad - det er ønskelig at gruppeleder har Kristiansand-kontoret som sitt hovedsete.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for god kommunikasjon internt, og med kunder og samarbeidspartnere i prosjektene.
 • Du jobber aktivt for å identifisere nye kommersielle muligheter.
 • Du har resultat- og personalansvar for gruppen din.
 • Du følger opp gruppens leveranser og videreutvikler gruppen.
 • Du deltar i prosjekter som prosjekteier, prosjektleder eller rådgiver.
 • Du leder, inspirerer, utvikler og følger opp dine medarbeidere, og har ansvar for rekruttering.
 • Du deltar i tilbudsarbeid og har tett markeds- og kundekontakt.
 • Du bryr deg om dine kolleger og liker å lykkes sammen med andre.

Dette kan du:

 • Du har relevant utdannelse, bachelor-/ masternivå
 • Gjerne >6 års arbeidserfaring, hvorav vi håper du også har 2 års erfaring fra ledelse
 • Du har erfaring fra entreprenør, eiendomsbransjen, byggherre eller rådgiver
 • God kontraktforståelse og kjennskap til relevant regelverk
 • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter.

På tvers av våre tre kontorer i regionen har vi et engasjerende arbeidsmiljø med en aktivt og levende kontaktflate, bredt tilbud av sosiale aktiviteter og et fagmiljø som kan utfordre de aller beste i klassen. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing (inkl AFP) og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

For spørsmål eller ønske om en uforpliktende prat kan du kontakte regionleder Jan Øyvind Fjell-Olsen på tlf +47 415 05 940 – vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist21. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Jan Øyvind Fjell-Olsen

Regionleder Sweco Sør


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.