Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Gruppeleder bru

Sweco NorgeOslo og/eller Drammen30. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Kjetil Rørvik

Avdelingsleder

kjetil.rorvik@sweco.no

I Sweco sørger vi for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – fornybar energi, rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som gruppeleder for bru i Oslo blir du en del av ledergruppen til et av Østlandets mest ambisiøse konstruksjonsmiljø og du vil delta aktivt i utvikling og strategisk arbeid. Vi ser etter deg som har solide lederegenskaper og teft for gode forretninger samtidig som du har et bankende hjerte for de dyktige rådgiverne i gruppen som du skal lede. Du sørger for at Sweco alltid leverer til avtalt kvalitet til rett tid og kostnad, ønsker å bidra til at gruppen lykkes i sine prosjekter, og tilrettelegger for vekst og utvikling.

Hos oss vil du utvikle deg. Som gruppeleder vil du få en variert arbeidsdag. Vi har god tilgang på spennende prosjekter og vi har stort potensial for videre vekst. I tillegg til å være en faglig ressurs, vil du ha ansvar for markedsarbeid, prosjektgjennomføring og økonomiske resultater.

Dine arbeidsoppgaver

  • Resultatansvar og personalansvar for gruppen du leder
  • Du vil være tett på markedet, følge opp kunder og utvikle nye kunderelasjoner.
  • Du vil lede og delta i tilbuds- og markedsarbeid.
  • Du vil være prosjekteier for prosjektene eiet av din gruppe
  • Du vil kunne være prosjektleder på enkelte prosjekter.

Dette kan du

  • Du er utdannet ingeniør eller sivilingeniør og har >5 års erfaring fra relevant stilling
  • Du har øye for å skape gode resultater og en interesse av å utvikle dine medarbeidere
  • Du har interesse for å jobbe med kundeforbindelser og du er sulten på å etablere nye kunder og vinne flere prosjekter.

Ved vårt kontor i hovedstaden garanterer vi deg et engasjerende og utviklende arbeidsmiljø! Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter på tvers av organisasjonen, og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter. I 2024 flytter vi dessuten til et av Oslos mest moderne og grønne kontorfellesskap midt i bykjernen – vi gleder oss helt enormt!

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte avdelingsleder Kjetil Rørvik på tlf 41642434

Stillingsinfo

Frist30. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kjetil Rørvik

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.