Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Grunnerverver

Bli med på å forme fremtidens infrastruktur!

Statens vegvesenTromsø26. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Leif Lauvås

Leder

+47 519 11 470/+47 416 01 287

Kan du tenke deg å arbeide med grunnerverv og er jordskiftekandidat, jurist eller har annen relevant bakgrunn? Da har vi stilling til deg.

Jobben passer for deg som liker å være i kontakt og samhandle med ulike mennesker for å finne gode løsninger som driver prosjekter framover.

Seksjon Grunnerverv Drift og vedlikehold trenger nå grunnerververe i 100% stilling. Aktuelle kontorsteder Tromsø, Trondheim, Kristiansand og Arendal. Det må framgå av søknaden hvilket kontorsted du søker på.

Grunnerverv Drift og vedlikehold og Utbygging har til sammen om lag 60 medarbeidere fordelt i hele landet. Les mer om det å jobbe som nyutdannet grunnerverver i Statens vegvesen her.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være

 • grunnerverv, herunder minnelige forhandlinger, forberedelse og bistand ved gjennomføring av skjønn
 • deltagelse i prosjektgrupper for utbyggingsoppgaver
 • grunnerververen er bidragsyter i hele prosessen, fra oppstart av planarbeid til ferdigstillelse av anlegg
 • eiendomsforvaltning

Kompetansekrav

Du må ha:

 • 5-årig høyere utdanning innen eiendomsfag, landbruk eller juss
 • førerkort kl. B
 • god fremstillingsevne på norsk, skriftlig og muntlig

For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning avvikes.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Personlig egnethet er svært viktig og vi legger vekt på at du er:

 • selvstendig og strukturert
 • engasjert og har gode samarbeidsevner
 • fleksibel, proaktiv og åpen for nye utfordringer

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Leif Lauvås, tlf. 51 91 14 70 eller mobil 416 01 287.

Stillingsinfo

Frist26. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.