Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Geotekniker

RambøllBergen4. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Øyvind Bredvold

oyvind.bredvold@ramboll.no

Bybanen skal utvides videre fra Bergen sentrum til Åsane. Drømmer du å jobbe med Bybanen - en fremtidsrettet bane som bidrar til bærekraftig byutvikling, så anbefaler vi deg å legge inn en søknad - eller bare ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat.

Blir du inspirert av følgende:

  • Rådgivning, kundeoppfølging, oppdragsledelse og er løsningsorientert?
  • Vil du ha en jobb der du kan utgjøre en forskjell med arbeid i både team og selvstendig?
  • Kunne du tenkt deg en variert hverdag med bygninger, veger, industri, skred og naturfare – you name it?

For å hindre ras og kunne bygge veger og bygninger på en trygg måte må det gjennomføres både grunnundersøkelser og geoteknisk rådgivning. Dette er et viktig samfunnsoppdrag for å formidle detaljert kunnskap om grunnens egenskaper til både beslutningstaker, forvaltere og brukere. Hos oss vil du kunne bidra med dette ved å jobbe med alt fra geoteknisk beregninger og 3D-modellering til faglig ledelse i store tverrfaglige prosjekter.

Du har minimum bachelorutdanning fortrinnsvis med spesialisering innen geoteknikk, konstruksjonsteknikere med fag innen geoteknikk oppfordres også til å søke.

Vi søker spesielt etter deg som har stor interesse og engasjement for å jobbe med geoteknikk og som har lyst til å være med å utvikle faget videre. Du kan godt ha noen års erfaring, men vi er også ute etter deg som er nyutdannet.

Arbeidssted er fortrinnsvis Bergen, men andre kontorsteder kan vurderes for den rette kandidaten. Er du vår nye Geotekniker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Se mer om Rambøll i Norge: – www.ramboll.no

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 04.8.2023.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Øyvind Bredvold, tlf. 93212773, e-post oyvind.bredvold@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist4. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!