Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Felttekniker med CE-førerkort

RambøllDrammen1. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Peter Pantzar

peter.pantzar@ramboll.no

Vi inviterer deg til å ta i bruk din interesse innenfor teknikk og veg i en stilling hvor du får bli med på måleoppdrag rundt om i Norge for avdelingen RST (Road Survey Technology). Avdelingen er eksperter på veiteknikk og vi ser etter deg som har interesse for drift og vedlikehold av veier. Gjennom sommermånedene kommer du til å utføre målevirksomhet i hele Norge sammen med en operatør. Er du vår nye sjåfør og feltteknikker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Teamet arbeidet i henhold til måleprogram og du får mye ansvar for den daglige planleggingen av arbeidet. Arbeidsplassen er veier i hele Norge. Du må derfor regne med mye reisevirksomhet hvor du er ute i opptil 10 dager. Bli en del av vår avdeling for Road Survey Technology Som vår sjåfør blir du en del av et av Europas ledende konsulentmiljøer innenfor planlegging og vedlikehold av veier. Rambøll Road Survey Technology fokuserer på konsulenttjenester innenfor drift og vedlikehold av statlige, fylkeskommunale og kommunale veier. For å utføre denne jobber bruker vi lastebilen Raptor som måler bæreevne på veien i øvrig trafikks hastighet. Din hovedoppgave vil være som sjåfør for Raptor med ansvar det daglige vedlikeholdet av lastebilen. Du vil kjøre sammen med en operatør og samarbeide med kollegaer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Målesesong fra april/mai til oktober.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

For denne rollen trenger du:

  • Interesse for teknikk, vegteknikk og vegundersøkelser/måling
  • CE-førerkort
  • Gode fremstillingsevner i et nordisk språk

I denne rollen vil det være en fordel om du også drives av å finne tekniske og langsiktige løsninger på kundenes utfordringer. Du er opptatt av teknisk utvikling, er nøyaktig og en lagspiller. I denne rollen kan det bli noen lange dager på opptil 10-13 timer. Velkommen til vår samferdselsdivisjon Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger. Rambøll i Norge Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med tilsammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet. Vegen videre Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 19.03.2023.

Hvis du lurer på noe, kan du gjerne kontakte Peter Pantzar, peter.pantzar@ramboll.no, +47 902 79 883

Stillingsinfo

Frist1. april 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson


Industrier

Samferdsel og infrastruktur

Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!