Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Erfaren Vegplanlegger

Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag?

Asplan ViakSandvika og Hamar14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Vibeche Håheim Kind

Gruppeleder Infrastruktur

Hos oss vil du raskt utgjøre en forskjell. Du vil møte kollegaer som er til stede for hverandre på kontoret, mye sosialt og rom for å være ny. Bli med på reisen!

Hvem er vi:

Samferdselsavdelingen i Asplan Viak består av ca. 140 medarbeidere inkludert 35 ingeniører/sivilingeniører i Sandvika og Hamar. Vi besitter god og bred kompetanse innenfor de fleste fagfelt, men har spisskompetanse innenfor blant annet veg- og gateprosjektering, sykkelplanlegging, trafikksikkerhet, SHA og anleggsgjennomføring.

Hva vi ser etter:

Vi søker nå etter en erfaren vegplanlegger som ønsker å jobbe med et bredt aspekt av kunder, i både offentlig og privat sektor. Her er det mulig for personlig og faglig utvikling. Vi jobber med et bredt spekter av prosjekter innenfor veg- og gateplanlegging, gang- og sykkelveger, kostnadsvurderinger og konkurransegrunnlag.

Hva du skal gjøre:

Hos oss vil du få varierte og utfordrende oppgaver, og stor mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag og faglige utvikling. I all hovedsak vil arbeidsoppgavene omfatte planlegging og prosjektering av veg- og gateanlegg i tverrfaglige oppdrag. Utarbeidelse av modeller, tegninger, anbudsdokumenter, faseplaner, kostnadsoverslag etc. Prosjekterings- og fagansvar i tverrfaglige oppdrag. Varierte oppgaver fra tidligfase til detalj- og byggeplaner. Vi legger vekt på at du er strukturert, selvstendig og proaktiv.

Hvem du er:

Da vi har mange norsktalende kunder vil god fremstillingsevne i norsk, muntlig og skriftlig være et krav. Du vil jobber i store og små prosjekter så tverrfaglig samarbeid er viktig, det vil derfor være ønskelig med god formidlings- og samarbeidsevne. Dette er fint om utdypes i søknadsbrevet eller på CV.

Utover disse egenskapene ser vi for oss at du har:

  • Høyere utdanning innenfor Ingeniør/sivilingeniør innen vegprosjektering.
  • Minimum 5 års erfaring i liknende rolle
  • Viktigst av alt er lidenskapen for faget. Et brennende engasjement og motivasjon for å utgjøre en forskjell er noe som verdsettes høyt.
  • Løsningsorientert og initiativrik.

Og nå til det beste; Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring

En rød tråd gjennom hele Asplan Viak er et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Pensjons- og forsikringsordninger er å forvente. Da vi er en stiftelse tar vi ikke ut utbytte som går tilbake til investorer. Det vi derimot gjør er å bruke 3,5% av omsetningen til innovasjon og forretningsutvikling. Vi tilbyr i tillegg:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer 
  • Konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende med unntak i romjulen. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Vibeche Håheim Kind

Gruppeleder Infrastruktur


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.