Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Erfaren rådgiver/jordskiftekandidat

Vil du utvikle din fagkompetanse innenfor eiendomsjussen?

RambøllTrondheim15. juni 2024
Søk her

Vil du arbeide med oppgaver i et spennende og tverrfaglig miljø? Vil du utvikle din fagkompetanse innenfor eiendomsjussen? Vil du være med å skape bærekraftige løsninger for fremtiden?

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bidra inn i Eiendomsjus som vår nye rådgiver/jordskiftekandidat, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling Som vår nye rådgiver/jordskiftekandidat vil du bistå våre kunder med vårt tverrfaglige konsulent- og rådgivningsmiljø innen infrastruktur, areal- og eiendomsutvikling.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Bistå kunder med rådgivning innenfor grunnerverv (verdsetting, forhandlinger og ekspropriasjon).
 • Saker for jordskifteretten
 • Matrikkeloppgaver (fradeling, seksjonering, tinglysing m.m.)
 • Rådgivning i tidlig fase, videre i gjennomføringen og helt frem til sluttføringen av prosjektene.
 • Annen eiendomsfaglig rådgiving.

Teamet ditt Du vil være del av vårt tverrfaglige konsulent- og rådgivningsmiljø innen infrastruktur, areal- og eiendomsutvikling. Med våre 22 kvalifiserte rådgivere tilbyr Eiendomsjus markedet et komplett eiendomsjuridisk fagmiljø hvor alle besitter betydelig kompetanse innen de eiendomsjuridiske fagene. Grunnet økende oppdragsmengde søker vi etter en ny medarbeider for å styrke miljøet. Kontorsted vil i utgangspunktet være Oslo eller Trondheim, men alle Rambølls kontorsteder vil kunne være aktuelle. Skriv gjerne ønsket kontorsted i søknaden.

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss.

Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Minimum 5 års relevant erfaring.
 • Juridisk embetseksamen eller mastergrad innenfor eiendom/jordskifte
 • Stor arbeidskapasitet, gjennomføringsevne og kan vise til oppnådde resultat fra tidligere prosjekter
 • Motiverende og reflekterende adferd
 • Positivt med erfaring fra jordskifteretten
 • Godt norsk og engelsk språk, muntlig og skriftlig

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsforhold med mulighet for fjernarbeid/hjemmekontor
 • Ekstra fridager i påsken og mellom jul og nyttår
 • Private helse- og livsforsikringer

Har du lyst til å bli en del av Rambøll? Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi vet at enkelte kandidater kun vil søke dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Imidlertid vil lidenskap og potensial ofte veie tyngre enn en perfekt CV og Rambølls lærekultur kan hjelpe deg å vokse. Dersom denne stillingen frister deg, men du anser at du ikke oppfyller alle kravene, oppmuntrer vi deg til å søke. Det er mulig at du passer perfekt til denne stillingen, eller til en annen stilling i vår avdeling.

Frist: 15.06.2024, men alle søknader blir vurdert fortløpende.

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist15. juni 2024
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!