Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Erfaren Bruingeniør

Bli en del av et ledende internasjonalt brumiljø med et solid fotfeste i det norske markedet!

COWI ASFlere lokasjoner20. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Kenth Daniel Solheim

Seksjonsleder

+47 454 02 294

Vi søker nå erfarne bruingeniører til våre kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Lillehammer.

Bli en del av et sterkt fagmiljø

COWI er et av Norges største rådgivende ingeniørselskap innen prosjektering av komplekse infrastrukturprosjekt. Vi har et stort og erfarent brumiljø, og er blant annet anerkjent for å være sentral i utviklingen av modellbasert bruprosjektering. Brumiljøet i Norge teller over 60 medarbeidere og er integrert i et av verdens største brumiljø med til sammen over 500 bruingeniører internasjonalt i COWI gruppen. I 2021 ble vi rangert som verdens 3. største brudesigner.

I COWI har vi satt læring og utvikling i system og du vil igjennom din personlige utviklingsplan få mulighet til å jobbe med varierte oppgaver der du utvikler deg faglig og utvider potensialet ditt.

Mulighet for både spisskompetanse og variasjon

Vi kan tilby stor variasjon og spennende oppdrag, blant de pågående prosjektene kan vi trekke fram:

 • Forprosjekt for E39 Bjørnafjorden (5,5 km flytebru) for Statens Vegvesen.
 • Reguleringsplan for E6 Moelv-Roterud (inkl. ny Mjøsbru) for Nye Veier. Byggeplan og FoU-prosjekt Rv.706 Hovedsykkelrute Gildheim – Leangen (inkl. nettverksbuebru i aluminium) for Statens Vegvesen
 • Byggeplan Hamar stasjon for Bane Nor.
 • Byggeplan E8 Ramfjorden bru (inkl. 900 m samvirkebru) sammen med Statens Vegvesen.
 • Totalentreprise Rv4 Roa-Gran Grense sammen med Hæhre for Statens Vegvesen.
 • Totalentreprise Fv44 Stasjonsvei-Gausevågen sammen med Risa og Kruse Smith for Rogaland fylkeskommune.
 • Totalentreprise Fv359 Kaste-Stoadalen (inkl. FFB-bru over Telemarkskanalen) sammen med HHS for Vestfold & Telemark fylkeskommune.
 • Rehabilitering Fv755 Straumbrua (fredet fagverksbru i stål) for Trøndelag fylkeskommune.
 • Rehabilitering Fv359 Kongsvinger hengebru for Innlandet fylkeskommune
 • Kontroll og godkjenning E6 Leirfjorden hengebru for Vegdirektoratet.
 • Kontroll og godkjenning E18 Langangen-Rugtvedt (4 samvirkebruer) for Vegdirektoratet.

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden.

COWI er på jakt etter deg som liker komplekse, faglige problemstillinger, og som synes det er spennende å jobbe sammen med andre med ønske om å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver og ser det som en mulighet til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

For å lykkes i rollen bør du ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og høyt faglig engasjement. Du jobber godt selvstendig og er resultatorientert med fokus på kvalitet.

Vi søker deg som har:

 • Mastergrad/Bachelorgrad innen konstruksjonsteknikk
 • Minimum 5 års relevant arbeidserfaring
 • Erfaring med prosjektering av bru- og samferdselskonstruksjoner
 • Gode teoretiske kunnskaper
 • Gode skriftlige og muntlige formuleringsevner, både på norsk og engelsk
 • Erfaring fra byggeplass er en fordel
 • Erfaring med SOFiSTiK, alternativt RM Bridge er en fordel
 • Erfaring med FEM design, TEKLA, Naviswork, Solibri og Revit er et pluss

Vi ser etter faglig sterke ingeniører som ønsker å videreutvikle seg innen faget. Ansvarsområder i rollen vil kunne tilpasses senioritet og motivasjon.

Så mye mer enn bare en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme. Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Har du flere spørsmål?

Arbeidssted vil være Oslo, Bergen, Trondheim eller Lillehammer. Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å motta din CV. Hvis du har flere spørsmål om rollen eller hvordan det er å jobbe i COWI, ta kontakt med Seksjonsleder Kenth Daniel Solheim på telefon +47 454 02 294.

Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Stillingsinfo

Frist20. august 2023

Kontaktperson

Kenth Daniel Solheim

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss