Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Daglig leder

Led selskapet mot fremtidig suksess!

Jan Saugen ASOslo27. september 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Dag Haavardsen

Seniorrådgiver

dag.haavardsen@jeffersonwells.no

Selma Byom Nilssen

Rådgiver Research & analyse

Vi er nå på utkikk etter en engasjert og dyktig daglig leder som kan ta selskapet til nye høyder. Vil du være med å lede et selskap som setter standarden for effektivitet og modernitet?

Vårt fokus på fleksibilitet gjør at våre ansatte kan nyte full frihet i hverdagen. Enten det er å jobbe hjemmefra eller være ute hos kunder, sørger vi for at de har alt nødvendig kontorutstyr tilgjengelig. Denne tilnærmingen har vist seg å være gunstig både for våre ansatte, kundene våre og oss som selskap.

Som daglig leder vil du ha ansvar for å lede selskapet mot fremtidig suksess og styrke vår posisjon. Vi søker spesifikt etter erfarne ledere fra konsulentvirksomheter som har erfaring med digital drift, fleksibilitet og fravær av fysiske kontorlokaler.

Hvem er du?

Som daglig leder er du opptatt av kvalitet i leveranser og legger stor vekt på å sikre at alle prosesser og oppgaver blir utført på en effektiv og nøyaktig måte. Du er faglig sterk, med et ønske om å lære og utvikle deg videre. Du har gode kommunikasjons- og lederegenskaper, og er genuint opptatt av å bygge sterke team, både internt og med samarbeidspartnere/underleverandører.

Vi tror du har flere års erfaring innen samferdselssektoren, samt erfaring fra konsulentvirksomhet både i offentlig og privat sektor. Du har erfaring med operativ ledelse innen digital virksomhet, og har oppnådd dokumenterte resultater innen salg, gjerne innen konsulenttjenester. Du har god kjennskap til tilbudssystemer som Transq, Doffin og Sellica. Det er ønskelig at du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner på norsk og engelsk.

Hva får du:

En jobb i et erfarent og veldrevet digitalt basert firma uten geografiske betingelser. Selskapet tilbyr markedsledende betingelser, gode forsikringsordninger og etablerer langvarige rammeavtaler. Er du klar for å ta på deg utfordringen som daglig leder? Da vil vi gjerne høre fra deg! Søk nå og bli en del av vårt suksessrike team.

Greit å vite:

  • Søknadsfrist: Søndag 27. august
  • Jefferson Wells bistår oss i rekrutteringen. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Dag Haavardsen i Jefferson Wells. Epost: dag.haavardsen@jeffersonwells.no. Mobil: 970 78 748 eller Selma Byom Nilssen. Epost: selma.byom.nilssen@jeffersonwells.no. Mobil; 483 51 058.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Jefferson Wells sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Stillingsinfo

Frist27. september 2023

Kontaktpersoner

Selma Byom Nilssen

Rådgiver Research & analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Jan Saugen AS

Jan Saugen AS er et veletablert konsulentselskap med en solid veksthistorie siden oppstarten i 1998. Selskapet har i dag fem ansatte, samt et omfattende nettverk av underleverandører og samarbeidspartnere.

Jan Saugen AS har nylig blitt anerkjent som en Gasellebedrift i 2021, og har nettopp blitt re-sertifisert etter ISO-9001:2015 for deres 'Konsulenttjenester innen samferdsel'. Selskapet har etablerte rammeavtaler med tunge aktører som Bane NOR, Sporveien og Fornebubanen, og fungerer også som underleverandør på samarbeidspartnernes rammeavtaler innen samferdselssektoren.