Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Byggeleder

Vil du bidra til å ta vare på vegnettet vårt?

Statens vegvesenDrammen18. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Dagmar Hoyer

Leder

+47 920 25 001

Vi søker deg som vil jobbe med byggeledelse for asfaltkontrakter i hovedsak i området Buskerud sør, men området kan endre seg innenfor vårt ansvarsområde Oslo og nedre Viken. Kontorsted for stillingen er fortrinnsvis Drammen.

Som byggeleder vil dine arbeidsoppgaver være planlegging og oppfølging av asfaltarbeider i dekkeleggingssesongen. I den tiden av året det ikke legges asfalt vil hovedoppgaven være planlegging og utarbeidelse av tilbudsdokumenter for asfaltarbeid i området samt ajourføring av dekkedata i vegdatabanken.

Du vil som byggeleder inngå i et prosjekt som har ansvaret for asfaltering på riksvegnettet for hele område øst (Oslo, Viken og Innlandet). Prosjektet omfatter byggeledere, prosjektleder, formerkere og asfaltkontrollører. Godt samarbeid med øvrige samarbeidspartnere internt i Statens vegvesen, og eksterne aktører, er en forutsetning for god gjennomføring.

Som byggeleder i vår seksjon kan det inngå andre oppgaver innen vedlikehold i stillingen. Du må regne med en del reisevirksomhet og nattarbeid.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har relevant utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Erfaring som byggeleder innen vedlikehold eller andre relevante samferdselsprosjekt er et krav for stillingen.

Du må ha førerkort kl. B.

Vi forutsetter at du er god til å formulere deg skriftlig og muntlig på norsk og at du har solid digital kompetanse.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi legger vekt på at du:

  • er selvdreven og selvstendig, men også jobber godt i team
  • har god samarbeidsevne og bidrar til et godt arbeidsmiljø
  • er strukturert, løsningsorientert og har god gjennomføringsevne
  • ser endringer i oppgaver og portefølje som en naturlig del av arbeidshverdagen

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Dagmar Hoyer, tlf. +47 920 25 001.

Stillingsinfo

Frist18. april 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Dagmar Hoyer

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.