Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Byggeleder elektro

Bli med i vårt drift og vedlikeholdsteam som Byggeleder med ansvar for Elektro

Statens vegvesenLillehammer25. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Asbjørn Stensrud

Leder

+47 926 47 906

Om stillingen

Har du kompetanse på drift og vedlikehold og er interessert i å jobbe innenfor samferdsel? Vi søker byggeleder med elektro som ansvarsområde.

Drift og vedlikehold øst består av 145 medarbeidere fordelt på stab og seks seksjoner, og dekker hele det geografiske området Innlandet og Viken. Denne stillingen er plassert på Drift øst 1, som dekker Innlandet og nordre del av Viken.

Vi tilbyr et sterkt fagmiljø og spennende arbeidsoppgaver i et trivelig og inkluderende arbeidsmiljø. Kontorsted for denne stillingen er Lillehammer. Det må påregnes en del reisevirksomhet.

Som byggeleder får du ansvar for å følge opp bestillingsarbeid i ulike elektrokontrakter. Du vil arbeide tett sammen med prosjektleder, byggeledere og kontrollingeniører. Du vil være jevnlig i kontakt med entreprenør, offentlige etater, netteiere, grunneiere og andre som påvirkes av ulike byggeprosjekt. Din hovedoppgave er gjennomføring og oppfølging av bestillingsarbeid på ulike elektrokontrakter. Både elektro veglys og elektro tunnel/SRO. Det kan og være aktuelt å følge opp prosjekter for andre seksjoner som involverer elektro, både i planlegging og utbyggingsfasen.

Dine hovedoppgaver som byggeleder

 • kontroll og oppfølging av entreprenørens kontraktsarbeid herunder utføre stikkprøver på elektroinstallasjoner innenfor kontraktsområde og lede byggemøter
 • delta i utarbeidelse av konkurransegrunnlag og følge opp økonomi, kvalitet og fremdrift i kontrakter
 • sørge for godt samarbeid med entreprenør, naboer og offentlige etater innenfor fagfeltet
 • oppfølging av HMS/SHA ute på arbeidsstedene
 • ivaretagelse av anlegg som eiers representant

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har minimum tre-årig bachelor i ingeniørfag, elektro.

Det vil være en fordel om du har

 • fagbrev som elektriker (elektromontør gr. L eller godkjent elektriker med spesialisering innen modulen tekniske anlegg)
 • erfaring med drift og vedlikehold av elektriske anlegg

Førerkort kl. B er et krav.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi legger vekt på at du:

 • arbeider strukturert og selvstendig, tar initiativ og er resultatorientert
 • har god digital kompetanse, er fremoverlent og uredd i forhold til ny teknologi og er komfortabel med bruk av digitale verktøy i arbeidshverdagen
 • har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
 • har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsmiljø

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Asbjørn Stensrud, tlf. +47 926 47 906

Stillingsinfo

Frist25. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Asbjørn Stensrud

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.