Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Avdelingsleder Veg SørØst

Bygg broer mellom tradisjoner og innovasjon!

RambøllDrammen30. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Per Olav Laukli

Divisjonsleder

+47 906 71 102

Vi inviterer deg til å bruke din kunnskap, erfaring og lederegenskaper i en stilling hvor du får ansvar for å lede våre dyktige vegingeniører på Østlandet. De kloke hodene er organisert i fire seksjoner fordelt på kontorer i Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og Oslo/Skøyen.

Dersom du leser punktene under og tenker «Oi, dette vil jeg være med på!», så anbefaler vi deg å legge inn en søknad- eller bare kontakte oss for en uforpliktende og hyggelig prat!

  • Hvordan skal vi jobbe med kompetanseutvikling for å møte framtidens behov for vegressurser?
  • Hvordan innovere og finne bærekraftige løsninger innenfor et fagområde som er forankret i tradisjoner og erfaring?
  • Hvordan ivaretar vi en kultur der vi samarbeider godt, er framoverlente når problemstillingene dukker opp og også synes det er hyggelig å ta en kaffe sammen?
  • Hvordan ivaretar vi både faglig og kollegialt fellesskap når vi er spredt geografisk?
  • Hvordan skal vi klare å ta ut potensialet som ligger i muligheten for å samarbeide med Rambøll sine vegmiljøer i andre land?

Bli en del av vårt unike vegmiljø

Som vår nye Avdelingsleder Veg SørØst blir du en del av ledergruppa i divisjonen. Ledergruppa jobber tett sammen om å nå våre felles mål for divisjonen og du vil finne inspirasjon og støtte blant de øvrige lederne i divisjonen. Divisjonen har til sammen to hundre medarbeidere med arbeidsoppgaver innen Veg, Bane, Bru og Smart Mobility. I tillegg har vi en gruppe vegingeniører som sitter i Dehli; India som tilhører divisjonen.

Avdelingen du skal lede har 45 medarbeidere fordelt på de 4 seksjonene, og det forventes at du jevnlig er til stede på nevnte kontorlokasjoner. Oppdragene våre varierer og omfatter alt fra store, nasjonale veg- og baneprosjekter til mer lokale prosjekter. Våre kunder er de store offentlige byggherrene, norske og utenlandske entreprenører, samt kommuner og private aktører. Noen av prosjektene vi er eller har vært involvert i inkluderer E39 Bokn-Bømlafjorden (kommunedelplan), E6 Ranheim-Værnes (totalentreprise), E39 Mandal Øst-Mandal By (totalentreprise) og avrop på rammeavtaler for Viken og Bymiljøetaten i Oslo.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Ledelse av avdelingen og personalansvar for avdelingens 4 seksjonsledere
  • Resultat- og salgsansvar for avdelingen
  • Rekruttering og vekst i avdelingen
  • Drive avdelingens kompetanseutvikling for å møte framtidens behov
  • Være en god bidragsyter i divisjonens ledergruppe og være aktiv inn mot markeds- og tilbudsarbeid, samt videreutvikle samarbeidet med våre kollegaer innen veg ved kontorsted vårt Dehli i India

Vi støtter din utvikling

Rambøll tilbyr ulike lederutviklingsprogrammer slik at du stadig kan utvikle deg som leder. Vi har felles fagløft gjennom seminarer, fagdager og studieturer. Det sosiale livet på kontoret ivaretas av våre humørgrupper. Rambøll tilbyr også en fleksibel løsning for hjemmekontor.

For denne rollen trenger du utdanning fra universitet eller høyskole, innsikt i markedet, relevant bransjeerfaring og gode kommunikasjons- og lederegenskaper.

Slik søker du

Søk via nett, for å laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30.10.2023.

Har du spørsmål? Kontakt Divisjonsleder Per Olav Laukli, mobil 90671102.

Om Rambøll

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap som ble grunnlagt i Danmark i 1945. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjeningen vår går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer fondet en trygghet for våre ansatte. I Norge er vi 1700 medarbeidere fordelt på 14 kontorer. På verdensbasis har vi totalt 16 500 medarbeidere, og er lokalisert i 35 land. Vår strategi for de neste tre årene handler om at vi skal være en «Partneren for Bærekraftig Endring». Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Stillingsinfo

Frist30. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Per Olav Laukli

Divisjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!