Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

AV-program Transport

Er du interessert i transport og mobilitet?

Asplan ViakFlere lokasjoner10. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Birgitte Nilsson, Trondheim

+47 97 78 55 50

Øyvind Dalen, Oslo

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.

Med mer enn 30 dedikerte medarbeidere er Asplan Viak et av Norges største og mest anerkjente fagmiljøer innenfor mobilitetsplanlegging og transportanalyser. Våre medarbeidere har spisskompetanse på alle transportformer og samarbeider tett på tverrfaglige oppdrag over hele landet. Vi arbeider med mobilitet på alle nivåer, fra overordnede strategiske analyser til detaljerte vurderinger av krysskapasitet og vei- og gateutforming. For tiden jobber vi med mange komplekse analyser i alle de største byområdene, noe som gir mulighet for mange spennende oppgaver med ulike analyseverktøy.

Hva ser vi etter?

Vi søker studenter som ønsker å utvikle spisskompetanse på modellverktøy som Aimsun, Cube/Emme, Sidra, Crossig, eller ArcGIS, og som ønsker spesialisering innenfor ett eller flere av følgende fagområder:

  • Helhetlig mobilitetsplanlegging
  • Bytransport og gatebruk
  • Transportanalyser
  • Trafikkavvikling
  • Trafikkteknikk, og signalanlegg
  • Trafikksikkerhet

Hva kan vi tilby?


Asplan Viak tilbyr en helhetlig pakke for deg som nå går i 4. klasse, og skal begynne i 5. klasse høsten 2024 på en relevant master. Vi er på jakt etter studenter som utmerker seg i faglig sammenheng, og kan tilby 4-6 ukers spennende sommerjobb i 2024 sammen med god veiledning i arbeidet med masteroppgaven. Du vil få et stipend på kr 50 000,- ved levert masteroppgave, og har gode muligheter for fast jobb etter endt studie.

Syns du det høres spennende ut?

Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. 

 Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Stillingsinfo

Frist10. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Birgitte Nilsson, Trondheim

Øyvind Dalen, Oslo


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.