Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Arealplanlegger

Er du vår nye arealplanlegger eller urbanist i Henning Larsen?

RambøllBergen10. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Lene Berger Henriksen

Seksjonsleder

lene.berger.henriksen@henninglarsen.com

I Henning Larsen tror vi at nysgjerrighet og tverrfaglig kunnskap er essensielt for å lykkes med bærekraftig by- og stedsutvikling. Vi styrker laget – og ser etter deg som er engasjert, opptatt av kvalitet – og er en god formidler.

Som vår nye arealplanlegger, samfunnsplanlegger eller urbanist får du være med i hele verdikjeden fra idéutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter, med hovedinnsats i tidligfase planlegging. Hos oss blir du en del av et stort tverrfaglig miljø som sammen jobber for en helhetlig utvikling av byer og samfunn.

Foretrukket arbeidssted er Oslo eller Bergen, men stillingen er åpen for søkere andre steder også.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vår seksjon for plan og urbanisme

Du blir en del av vår divisjon Plan og urbanisme med kontorsted i Bergen. I Bergen er vi nå en gruppe på 43 planleggere, interiørarkitekter og arkitekter, - og vi har ambisjoner om vekst. Vi holder til i det premierte nybygget Nygaarden, rett ved bybanestoppet. Her deler vi kontor sammen med hele det store tverrfaglige miljøet i Rambøll. Sammen utgjør vi et stort fagmiljø med dedikerte designere, rådgivere og spesialister. Vi har et sterkt fagmiljø med lang tradisjon for tverrfaglig samarbeid og vi har et svært godt sosialt miljø på kontoret.

Som medarbeider i Henning Larsen vil du bli en del av et nasjonalt miljø med over 50 arealplanleggere, urbanister og samfunnsplanleggere i divisjon Plan og urbanisme. Du blir en del av et fagmiljø med både lokal forankring i ulike byer i Norge, og tilgang på spisskompetanse gjennom våre nasjonale og internasjonale fagnettverk.

Om stillingen

Du vil jobbe i et dynamisk og inkluderende miljø med alt fra analyse og konseptutvikling til formelle reguleringsplaner, kommuneplaner og planprosesser. Vi har et stort spekter av planoppgaver som fordeles ut fra interesse og kvalifikasjoner.

Viktige oppgaver å jobbe med vil være:

 • By- og tettstedsutvikling, mulighetsstudier, transformasjon og konseptutvikling
 • Kompliserte planprosesser fra idé til vedtatt plan, innen bystruktur, offentlige formålsbygg, infrastruktur og samferdsel
 • Utredning og analyse relatert til plan og bygningsloven, faglig utvikling, miljø og bærekraft

Hvem vi søker

Vi søker to engasjerte arealplanleggere (evt. samfunnsplanlegger) eller urbanister med erfaring fra planarbeid og med tydelige ambisjoner innen bærekraftig byutvikling. Som person forventer vi at du er en nysgjerrig lagspiller med blikk for helhet og forståelse for ulike ståsteder.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

 • Du har relevant masterutdanning fra universitet/høyskole
 • Du liker å ta ansvar og jobbe med kunder
 • Du har gjerne erfaring med relevante verktøy/programvare
 • Du har relevant erfaring. Vi har mange spennende prosjekter både for deg med noen få års erfaring og deg som har vært i bransjen lenge.
 • Det er en forutsetning at du snakker og skriver godt på norsk

Hva vi tilbyr

 • Dyktige og høyt kompetente kolleger – og en sosial arbeidsplass
 • Du får jobbe med mange forskjellige prosjekter – både i skala og type
 • Vi støtter din faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess
 • Du får mulighet til å påvirke vårt miljø og samfunn positivt ved å jobbe med bærekraftige løsninger i verdensklasse
 • Konkurransedyktig lønn og attraktive personalgoder
 • Nasjonalt fagmiljø med kontorer i Kristiansand, Tønsberg, Drammen, Fredrikstad, Lillehammer, Oslo, Bergen, Trondheim og Alta

Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og designe levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 215 ansatte i Norge og 700 globalt innen fagene plan og urbanisme, arkitektur, landskapsarkitektur, interiør og lysdesign. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. Vi er stolte av å være verdens første ingeniørvirksomhet som har blitt sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 14.01.2024. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

Ta gjerne kontakt med seksjonsleder Lene Berger Henriksen, tlf. +47 988 40 627 lene.berger.henriksen@henninglarsen.com dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Stillingsinfo

Frist10. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!