Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ansvarlig søker byggesak 

Opplev spenningen ved å bygge fremtidens Infrastruktur!

Asplan ViakTønsberg5. juni 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Gruppeleder Astrid Finstad Brevik

+47 948 02 232

Regionleder infrastruktur sør Jon Øystein Dalsmo

Er du opptatt av bærekraftig løsninger? Trives med å forstå andre? Om du har erfaring som ansvarlig søker i søknadsprosesser? Da kan det være nettopp deg vi leter etter! Vi ønsker å skape varige verdier for et samfunn i endring.

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig ansvarlig søker byggesak til vårt kontor i Tønsberg som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av en gruppe på 20 medarbeidere innen infrastruktur-planlegging. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs.

Vi ønsker å styrke vårt team med en erfaren byggesaksrådgiver som kan bidra inn i våre prosjekteringsoppdrag som ansvarlig søker og bistå i relevante søknadsprosesser

Du vil som ansvarlig søker får varierte oppgaver som omfatter planlegging og søknadsutforming innenfor en rekke problemstillinger i våre infrastrukturprosjekter, som vann og avløp ledningsnett og prosessanlegg eller veibygging.

Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling, dine arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. Oppdragsporteføljen er spennende og variert. Vi er fleksible i forhold til arbeidssted, og det er kontorer både i Skien og Drammen som kan være aktuelle.

I tillegg til det overnevnte vil stillingen ta for seg:

  • Ansvarlig søker for byggesøknader etter plan og bygningsloven
  • Bidra i søknadsprosesser etter andre lovverk (forurensningsloven, naturmangfoldloven, kulturminneloven, havne- og farvannsloven, etc)
  • Bidra i planprosesser
  • Tverrfaglig koordinering, kontakt mot av relevante fagmiljøer som inngår i en søknadsprosess
  • Utvikling og kompetansebygging innen bærekraftige løsninger og ressursgjenvinning

Du har høyere utdannelse fra universitet/høgskole og solid kunnskap og erfaring ansvarlig søker eller saksbehandler av byggesøknader. Du har forretnings- og markedsforståelse. Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig er essensielt.

For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og god til å motivere og utvikle dyktige medarbeidere. Du har gode samarbeidsegenskaper og evner til å bygge relasjoner internt og eksternt på tvers av fag. Du har stå på vilje og evne til å drive søknadsprosesser fremover.

Og nå til det beste; Vi tilbyr deg sjansen til å jobbe i et selskap som former et samfunn i endring

Våre 1250 medarbeidere fordelt på over 30 kontorer jobber sammen på tvers av fagene (eller: på tvers av fag og geografi), og har et godt sosialt miljø. For deg som er under 36 har vi et unikt organisert samhold. Om du er over 36 og ønsker å bli kjent med folk i Asplan Viak over hele landet, har vi organiserte turer. Våre ansatte har talt; vi har et fantastisk arbeidsmiljø. Bli med på reisen! I tillegg tilbyr vi:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist5. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Gruppeleder Astrid Finstad Brevik

Regionleder infrastruktur sør Jon Øystein Dalsmo


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.