Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Asplan Viak

Et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer

AV Ida Goksøyr, Tekjobb

I mer enn 60 år har våre rådgivere formet samfunnet

I alle disse årene har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene - derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.

Vi er delt inn i 5 divisjoner:

  • Analyse, Plan og landskap
  • Arkitektur og Bygg
  • Infrastruktur
  • Digitale Tjenester
  • Stab

Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og ønsker å utvikle helhetlige, miljøriktige og funksjonelle løsninger – i dialog med våre oppdragsgivere.

Asplan Viak følger prosjektene hele vegen fra tidligfase utredninger og overordnet planlegging, via prosjektering, ferdigstillelse, igangsetting og drift. Oppdragsgivers behov, minimert miljøbelastning og sluttbrukers tilfredshet er grunnlaget for vår tilnærming.

Siste stillinger

Gruppeleder

Asplan Viak

Tønsberg

05.06.2024

VA-ingeniør

Asplan Viak

Sandvika

26.05.2024

Prosjektleder

Asplan Viak

Stavanger /Bryne

26.05.2024

Vegplanlegger

Asplan Viak

Stavanger /Bryne

26.05.2024

Se alle stillinger

Studenter og nyutdannede

Sommerjobb

Vi søker etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder.

Nyutdannede

Der din nysgjerrighet møter virkeligheten! Vi er på jakt etter ambisiøse nyutdannede som ønsker å forme fremtiden gjennom banebrytende prosjekter innen urbanisme, bærekraft, teknologi og mer. Hos oss får du sjansen til å lære av bransjeeksperter, utfordre deg selv og være med på å skape positive endringer.

Våre annonser for ledige stillinger for sommerjobber og faste stillinger for nyutdannede blir publisert i løpet av september hvert år.

Masteroppgave

Vi har flere studenter som skriver masteroppgave hos oss, innen ulike fagområder og temaer. Ta kontakt med ditt lokale Asplan Viak-kontor dersom du tror dette kan være noe for deg.

Alle ledige stillinger

Noen av våre prosjekter

Vi jobber til enhver tid med et bredt spekter av spennende prosjekter, blant annet det nye Tøyenbadet og nytt Regjeringskvartal.

Det Nye Tøyenbadet:

Tøyenbadet har i en generasjon vært Oslo største og mest kjente badeanlegg. Det har også vært en viktig del av tilbudet og helheten i Tøyenparken og bydelene Gamle Oslo og Grünerløkka. Mange har tatt sine første svømmetak eller første stup her, eller nytt vårsolen i solhellingene i parken med utsikt over Oslo by. Etter grundige utredninger over lang tid ble det politisk vedtatt at det gamle Tøyenbadet skulle rives for å gi plass til et nytt, moderne anlegg på samme tomt.

Det Nye Tøyenbadet vil bli et av Norges største og beste badeanlegg med et variert badetilbud til idretten, skole, helse, mosjon, lek og velvære. Man skal ha muligheten til å arrangere konkurranser i svømming, slappe av i varmt vann, leke og vasse, ta sine første svømmetak, svette og mosjonere. Det skal være varierende badetemperaturer og vanndybder fra 0 til 5 meter. Store gode vannarealer med varierende dybde gir ideelle forhold for svømmeopplæring, både gjennom lek og vanntilvenning, og organisert opplæring. Utebadet i parken mot sør skal gi gode opplevelser i en lang sommersesong.

Nytt Regjeringskvartal

Regjeringskvartalet er planlagt ved ferdigstilling å bestå av fem nybygg og tre rehabiliterte bygg med til sammen 4.700 arbeidsplasser. Det nye signalbygget, A-blokken, fremheves spesielt av juryen. «Dette spesielle bygget vil gi det nye regjeringskvartalet et samlende og tidsmessig uttrykk.». Bygningen er skråskjært for å sikre sol i parken, samtidig som den demper vind fra nord. Bygningene vil få flerfunksjonelle 10 000 m2 blågrønne tak som sammen med de nye byrommene og parken bidrar til økt naturmangfold i bykjernen. Gater og byrom blir åpne og lett tilgjengelige for gjennomfart og for opphold døgnet rundt.

Det er høye miljøambisjoner i prosjektet, og prosjektet skal både tilfredsstille miljøprogrammet i statlig reguleringsplan, og Breeam Excellent.

Les mer om andre prosjekter vi jobber med her:

  • Kristinakvarteret i Tønsberg
  • Bli en del av fremtiden!

Se mer om livet hos oss

Hjemmeside

Følg oss på LinkedIn

Asplan Viak