Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Windows klient administrator

Vil du jobbe med Windows og Azure i ett av Norges mest spennende IT-miljøer?

NAVOslo14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Ole Erik Dammen

Seksjonsleder

913 97 645

Har du kompetanse innen Azure og moderne Windows-drift, og ønsker å være med på modernisering av IT-hverdagen for NAVs ansatte?

I vår strategi for moderne drift av Windows ligger fremtiden i skyen. Vi har allerede etablert store løsninger i Azure og tar i bruk mer og mer av Azures muligheter i takt med utviklingen. Vi vil fortsette med å migrere våre on-prem Microsoft-løsninger og Windows-plattformer til Azure, samtidig som vi opprettholder gode brukeropplevelser og sikre løsninger. For å gi oss en mer moderne og fleksibel plattform for levering av applikasjoner i et terreng i stadig endring, har vi blant annet tatt i bruk Azure Virtual Desktop (AVD) som en av de største i Norge.

Vi kan by på store faglige utfordringer og muligheter for å jobbe med moderne verktøy som gir deg faglig tyngde og erfaring. Du vil bli en del av avdelingen Digital arbeidsplass hvor du får 40 flinke og engasjerte kollegaer!

Vi oppfordrer både nyutdannede og mer erfarne å søke stillingen. Dersom du er nyutdannet og kommer rett fra studiene vil du bli en del av vårt Ombord-program. Det er viktig for oss at du får en god overgang fra studiene til arbeidslivet og vi vil gi deg tid til å prøve ut nye ting, lære og ikke minst ha rom for å feile. Du vil møte andre i samme situasjon og bli kjent med kollegaer innen andre fagområder og avdelinger.

Arbeidsoppgaver

Dine hovedoppgaver vil være etablering, videreutvikling, vedlikehold og drift av Windows-plattformer og tilhørende teknologier for NAVs ansatte. Sammen med teamet vil du ha ansvaret for leveranser og løpende forbedringer.

Kvalifikasjoner

 • Du har IT-faglig utdanning, minimum på Bachelor-nivå. Relevant arbeidserfaring kan erstatte manglende utdanning
 • Du har gode kunnskaper i norsk ogengelsk, både skriftlig og muntlig
 • Sikkerhetsklarering er nødvendig for denne stillingen. Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres til nivået HEMMELIG

I tillegg bør du:

 • Ha erfaring fra drift av Microsoft-miljø og Azure
 • Ha erfaring med å jobbe i team og kunne vise til gode resultater i dette arbeidet
 • Inneha relevante sertifiseringer relatert til Windows og skytjenester
 • Du må evne å finne gode og enkle løsninger, og evne å innføre dette i en stor IT-organisasjon
 • Være faglig oppdatert på Microsoft-teknologi og ha erfaring innen områder som: Microsoft 365, Azure AD, Intune, Windows 10 /11, Applikasjonspakking og distribusjon, sikkerhet for Windows og Azure-tjenester og Defender suiten, Azure Virtual Desktop (AVD) og MEMCM (SCCM)

Personlige egenskaper

 • Du er selvstendig, tar initiativ og er resultatorientert
 • Du er nysgjerrig, holder deg oppdatert på faget ditt og evner å omsette kunnskapen til praktiske løsninger
 • Du deler kunnskap og erfaring med kollegaer på tvers av fagmiljøer, og bidrar aktivt til videreutvikling av fagmiljøet
 • Du er serviceinnstilt, samarbeider godt med andre, og evner å se en problemstilling fra flere perspektiver

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en spennende rolle på en av landets viktigste arbeidsplasser, hvor vår visjon er å gi mennesker muligheter. De dyktige og engasjerte kollegaene dine leverer løsninger til 2.8 millioner mennesker og forvalter kjernesystemene i ett av verdens beste velferdssamfunn. Vi er midt i en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til mål, og i dette arbeidet er IT-avdelingen i NAV kjent for å gå foran og bane vei innenfor vårt fagområde. Vi utfordrer, eksperimenterer og leverer alltid med høy kvalitet. Med høye ambisjoner og lave skuldre er det aldri tvil om hvorfor vi går på jobb hver dag!

Utover dette kan vi tilby deg:

 • En jobb i et spennende og utviklende fagmiljø med dyktige og engasjerte medarbeidere
 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter med interne fagnettverk, og muligheter for kursing og sertifiseringer
 • Sommer- og vintertid, og mulighet for å opparbeide fleksitid
 • God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse
 • Bedriftsidrettslag og hytteforening med leie av leiligheter
 • Jobb i nye flotte lokaler på Helsfyr med kantine, trimrom, takterrasse, kaffebar m.m.
 • Lønn fra kr 565 900 til kr. 848 000 i stillingskode 1434 rådgiver/1364 seniorrådgiver, avhengig av kvalifikasjoner og erfaring. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.

Om arbeidsgiveren

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester.

NAV består av 19.000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer. Hos oss skal arbeidsmiljøet preges av involvering, åpenhet og tillit.

For å kunne levere best mulig tjenester er det viktig med mangfold i rekrutteringen. Vi oppfordrer derfor personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en til å søke jobb hos oss. Vi legger arbeidsforholdene til rette for deg dersom du har behov for det. Ønsker du å bli unntatt fra offentlig søkerliste må du begrunne dette. Del gjerne ditt vitnemål eller karakterutskrifter via vitnemålsportalen.no.

Hverdagen hos oss i Arbeids- og velferdsdirektoratet er hybrid. Som mange andre organisasjoner utforsker vi hva det kan bety i praksis, noe vi håper du vil være med å forme. Vi tror at du som sitter nærmest oppgavene vet best hvordan de skal løses. Både fra et hjemmekontor og fra våre nye lokaler på Helsfyr. Vi håper du vil vokse og utvikle deg med oss på kontoret, men har også tillit til at du jobber like bra hjemmefra.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024

Kontaktperson

Ole Erik Dammen

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra NAV

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester.

NAV består av 22 000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer. Hos oss skal arbeidsmiljøet preges av involvering, åpenhet og tillit.