Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

VVS-rådgiver

Bli med på reisen mot bærekraftige bygg: Vi søker en engasjert VVS-rådgiver i Bodø!

RambøllBodø28. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Stian Mentzoni

+47 480 93 985

Hvordan skaper vi bærekraftige bygg som tåler fremtidens klima og satser mot netto nullutslipp? Hvordan kommer vi fram til bedre løsninger som er holdbare, ikke sløser med ressurser og ivaretar menneskers livskvalitet? Vi ser etter en person som deler vårt engasjement for å skape løsninger som hjelper våre kunder å svare på disse spørsmålene.

Vår avdeling i Bodø er viktig for å realisere og videreføre Rambølls strategi i regionen. Rambøll ønsker å øke sin markedsandel og videreutvikle avdelingens kompetanse innen innovative og bærekraftige løsninger.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Din nye stilling

Som vår nye VVS-rådgiver vil du arbeide med prosjektering av VVS-tekniske anlegg i ulike bygge- og anleggsprosjekter. Vi arbeider i dag innenfor et bredt spekter av prosjekter innen havbruk, landbasert industri, kontor/forretning og boliger mm. Fylkeshovedstaden Bodø byr også på et rikt kulturliv og unike muligheter for friluftsliv både på hav og fjell i umiddelbar nærhet av byen.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Prosjektering av komplette VVS anlegg i bygg herunder bruk av 3D og BIM/Revit
 • Utarbeidelse av beskrivelser, kostnadsberegninger og anbudsgrunnlag
 • Gjennomføre prosjektsikring og sidemannskontroll for oppdrag som gjøres i avdelingen
 • Være oppdragsleder og fagansvarlig VVS i prosjekter
 • Koordinere med andre rådgivere og entreprenører
 • Bidra til den faglige utviklingen i avdelingen
 • Ha kundekontakt og gjøre markedsarbeid

Teamet ditt

Du vil være del av Rambølls avdeling i Bodø. Avdelingen består i dag av rundt 10 hyggelige medarbeidere som gleder seg til å ta imot deg. Vi er et flerfaglig team av dyktige medarbeidere på mange områder knyttet til prosjektledelse, byggeledelse, byggeteknikk, VVS- og EL-teknisk prosjektering. Avdelingen er i dag engasjert i et bredt spekter av oppdrag innenfor industri, privat næringsvirksomhet og offentlige bygg.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Bachelor- eller mastergrad innen VVS-fag
 • Minimum 3 års erfaring innenfor VVS-faget
 • Interesse for den digitale utviklingen som skjer i bransjen
 • Evner å tenke nytt og utfordre etablerte sannheter innen VVS-faget
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Moderne kontorer med utsikt over Bodø havn
 • Fritidsbolig i Sulitjelma Fjellandsby til disposisjon for ansatte

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte Stian Mentzoni tlf.+47 480 93 985 for en hyggelig og uforpliktende samtale

Søknadsfrist: 28. Januar 2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist28. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Stian Mentzoni


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!