Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

VVS-rådgiver

Nyutdannet? Bidra til å skape en bærekraftig fremtid med oss!

Asplan ViakSandvika16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Erik Junge Klemsdal

Gruppeleder

+47 900 27 461

Velkommen til en spennende karriere som rådgiver i bygg- og anleggsbransjen! Som nyutdannet har du tatt det første skrittet på veien mot å bygge fremtiden. Med din ferske kunnskap og entusiasme, vil du være med på å forme landskapet rundt oss og skape bærekraftige og innovative byggverk. Bli med oss i en verden av store prosjekter, tekniske utfordringer og en stadig voksende etterspørsel etter kvalifisert arbeidskraft. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår spennende bransje!

FAGMILJØ

AsplanViak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig VVS-rådgiver til vårt kontor i Sandvika/Oslo som ønsker å ta del i vår visjon. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og du vil få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs, i tillegg til spennende og utfordrende prosjekter.

Her blir du en del av en gruppe på 16 stykker.Vi er en åpen og inkluderende gjeng som i tillegg til å fokusere din faglige utvikling, også vil sørge for å gjøre arbeidsplassen til et trygt og morsomt sted å være. For oss er det viktig at du trives i jobben og da er et godt arbeidsmiljø helt essensielt. Det arrangeres jevnlig aktiviteter, middager og turer med gruppen i tillegg til større arrangement med kontoret og divisjonen. Gjennom Ung i AsplanViak og vårt bedriftsidrettslag vil du få tilbud om varierte aktiviteter og turer på tvers av faggrupper og kontor gjennom hele året. 

Sentrale ARBEIDSOPPGAVER vil være:

 • Deltakelse i alle faser av byggeprosjektet som skisse, forprosjekt og detaljprosjekt hos både offentlige og private oppdragsgivere
 • Prosjektering og rådgiving innen sanitær, varme, brannslukking, ventilasjon og kjøling.
 • Rådgivning i forbindelse med Energi og miljøløsninger
 • Livsløpsanalyser (LCA) for VVS tekniske løsninger
 • Tilstandsvurderinger av eksisterende VVS tekniske installasjoner

KVALIFIKASJONER

 • Master / bachelor, for eksempel innen VVS, energi og miljø, produksjon og produktutvikling.
 • Kjennskap til verktøy som Revit, Simien, IDA-ICE, Excel
 • Snakker norsk muntlig og skriftlig

PERSONLIG EGENSKAPER

Hva vi ser etter i deg

 • Pliktoppfyllende
 • Nøyaktig
 • Engasjert

I tillegg til overnevnte egenskaper, ser vi for oss at du er

 • Strukturert
 • Nysgjerrig
 • Positiv

VI TILBYR/HVORFOR SKAL DU JOBBE I ASPLANVIAK?

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring.En signifikant del av vår omsetning i AsplanViak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være grunder, med oss i ryggen. AsplanViak er heleid av en stiftelse som har som hovedmål å sikre arbeidsplassene og bidra positivt til samfunnsutviklingen.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • “Ung i AsplanViak” for deg under 36 år.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Erik Junge Klemsdal

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.