Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Miljørådgiver /biolog

Vi gjør vårt for at miljøhensyn blir ivaretatt!

Sweco NorgeTrondheim7. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Lars Erik Andersen

Gruppeleder

lars.erik.andersen@sweco.no

Nøkkelord

UtredningerBærekraftEnergiNaturforvaltning

Har du erfaring innen arbeid med naturfaglige problemstillinger og lyst til å bruke kunnskapen i utviklingen av et bærekraftig samfunn? Da kan du bli del av vår gruppe med dyktige miljørådgivere.

Hos oss gjør du en forskjell.

I Sweco er vi mange engasjerte miljørådgivere fordelt på kontorer over hele landet. Vi bruker kompetansen vår til å identifisere viktige områder for natur og andre miljøtema, og gjøre vårt for at miljøhensyn blir ivaretatt i både energi-, samferdsel- og andre utbyggingsprosjekter. Dermed har vi direkte påvirkning på hvordan samfunnet ivaretar natur- og miljøverdier for framtiden.

Hos oss vil du utvikle deg.

Du blir en verdifull faglig tilvekst til miljøgruppen i Trondheim, som består av 11 fageksperter og juniorer med bakgrunn innen biologi, naturforvaltning eller bærekraft. Gruppen har solid og bred kompetanse i både akvatisk og terrestrisk naturmangfold og et svært godt sosialt miljø! Vi har jevnlig faglunsjer innad i gruppa og på tvers av kontorer, fagturer, interne og eksterne kurs og vi deltar på seminarer. For oss er det viktig at vi jobber sammen som étt lag for å finne de beste løsningene, og kan samles for å diskutere faglige utfordringer i hvert prosjekt.

Vi verdsetter deg som setter godt samarbeid høyt og lar ikke en anledning til å bistå dine kolleger gå fra deg. Du er ikke redd for å påvirke og utfordre for å ivareta naturmangfold og skape naturvennlige løsninger. Du får anledning til å påvirke fagmiljøet, og store muligheter til å utnytte dine samarbeidsevner og faglige styrke til å skape bærekraftige løsninger for våre oppdragsgivere. Du vil bidra i alle faser av prosjekter: planlegging, befaringer/kartlegginger, databehandling, rapportering og kontakt mot oppdragsgivere. Hvis du er målrettet og tar initiativ, vil du få anledning til å styre hvilke prosjekter du vil jobbe med.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Stillingen tilpasses din kompetanse, og aktuelle arbeidsoppgaver kan for eksempel være:

  • Kartlegging av vegetasjon/naturtyper, vilt eller akvatiske undersøkelser.
  • Utarbeidelse av konsekvensutredninger.
  • Utarbeide miljøoppfølgingsplaner og ytre miljø-planer.
  • Miljøoppfølging av større anleggsprosjekt innenfor samferdsel og energi.
  • Utarbeide tilstandsvurderinger (forurensing, akvatisk liv) og tiltaksplaner for vassdrag, samt følge opp under gjennomføring av tiltak.

Dette kan du:

  • Du har høyere utdanning innen relevante fagfelt som økologi, naturforvaltning, naturressursforvaltning eller tilsvarende.
  • Du kommuniserer klart og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Du er uredd, har glød og engasjement, og evne til å spre dette til dine kolleger.

Yrkeserfaring med naturfaglig vurderinger, rådgivning, forvaltning og/eller kartlegging av naturtyper etter Miljødirektoratets instruks etter NiN 2.0 vil telle positivt.

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr fri i romjul og påske, sosiale arrangementer, gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

Søknader vurderes fortløpende, men med endelig søknadsfrist søndag 07. januar 2024.

For spørsmål eller en uforpliktende samtale ta kontakt med gruppeleder Lars Erik Andersen på tlf +47 934 51 577 eller mail lars.erik.andersen@sweco.no

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Stillingsinfo

Frist7. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Lars Erik Andersen

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.