Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

VA rådgiver

Du skal bidra til å skape en bærekraftig fremtid hos oss!

Asplan ViakStavanger eller Bryne16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Tejal Gholkar

Gruppeleder

+47 957 34 628

Bli med oss og løse noen av de meste spennende samfunnskritiske utfordringer innen vann, avløp, VA-prosess og overvann!

Velkommen til en spennende karriere som rådgiver innen vann og miljø som dekker alle aspekter av vann – fra transportsystemer til drikkevann, avløp, overvann, og flom, samt systemer for vannbehandling og avløpsrensing. Som nyutdannet har du tatt det første skrittet på veien mot å bygge fremtiden. Med din ferske kunnskap og entusiasme, vil du være med på å forme landskapet rundt oss og skapeen robust VA infrastruktur for Norge.

FAGMILJØ

Vi har et av Norges største og sterkeste fagmiljø innenfor vann, avløp, VA-prosess og overvann. Av totalt ca. 1270 ansatte i Asplan Viak jobber ca. 230 innenfor fagfelt.

Asplan Viaks kontor i Stavanger og Bryne er et tverrfaglig planleggings- og prosjekteringsmiljø med 67 ansatte per d.d. Vann og miljø gruppen har i dag 11 medarbeidere. Våre dyktige og engasjerte kollegaer setter preg på regionen med store og små oppdrag. Vi har som mål å vokse videre og være en tydelig premissleverandør for samfunnsutviklingen både lokalt og nasjonalt.

Vi jobber for både offentlige og private kunder i ulike faser innenfor mulighetsstudier, skisseprosjekt, forprosjekt og i utførelsesfasen.

Som vår nye rådgiver blir du en del av et solid fagmiljø i en gruppe som jobber bredt innen VA-fag, alt fra tradisjonelt vann og avløp, naturbaserte overvannsløsninger, prosessanlegg innen vannbehandling og avløpsrensing, fjernvarme og fjernkjøling, samt hydraulisk og hydrologisk modellering.

GruppelederenTejal Gholkar er svært engasjerte i fag og i sine medarbeidere. Han er opptatt av at medarbeidere får meningsfulle oppdrag, får kontinuerlig utvikling gjennom kursing, Ung i AV, fagseminarer og konferanser, samt varierende tverrfaglige oppdrag.

Vi har et sterkt team med en god blanding av seniorer, de midt imellom, og juniorer. Dyktige fagansvarlige/disiplinledere, flinke prosjekterende, kombinert med svært dyktige og erfarne prosjektledere gir teamet en god balanse.

Blant prosjektene det jobbes med nå kan vi nevne Bussvei Forusletta-Stavangerveien, SBAX (primært fjernevarm og fjernkjøling, VA og naturbasert overvannsløsninger, sykkelprioritert gater), Håland Høydebasseng (vannforsyning), Nærbø renseanlegg, utvidelse E39 Hove-Osli, Jelsa Windworks, Bryne Storhall, Riska skole.

ARBEIDSOPPGAVER

Vi søker en nyutdannet Sivilingeniør / ingeniør med stor nysgjerrighet, evnen til å sette seg inn i problemstillinger og løse disse i lag med kollegaer, gode kommunikasjonsevner og en drivkraft til å ta på seg nye utfordringer.Du vil få gode muligheter til å forme din egen utvikling og arbeidshverdag, samt bidra inn i et høyt kompetent tverrfaglig miljø, gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

Arbeidsoppgaver: 

 • Ingeniørarbeid for eksempel. befaringer, registreringer og beregninger
 • Prosjektering av anlegg i 3-D med QuadriNovapoint, Autocad, VARDAK osv.
 • Utredninger og rapporter f.eks. fagnotater og VA-rammeplaner
 • 3-D Modell og tegningsproduksjon
 • Hydrauliske beregninger, kapasitetsberegninger og ev. modellering av vann og avløpsnett
 • Teknisk beskrivelse
 • BIM koordinering og samhandling 

KVALIFIKASJONER

 • Ingeniør / Sivilingeniør 
 • Meget gode kommunikasjonsevner i norsk muntlig og skriftlig 
 • Noe kjennskap til programvare som Novapoint og Quadri, Autocad, Fokus Civil 3-D, Fokus VARDAK, Trimble Connect, Navisworks, Solibri, BimSync, ScalGO, Revit, er en fordel.
 • Kunnskap og erfaring med databaser, programmering og AI er en fordel
 • Gode samarbeidsevner og evne til å bygge relasjoner internt og eksternt 

Sammen skal vi bygge din faglig forståelse og kompetanse. Lagånden står sterkt, vi jobber sammen og løfter hverandre frem. Du vil få tett oppfølging av dine nye kollegaer og en egen fadder - det er alltid en å spørre.

PERSONLIG EGENSKAPER

Hva vi ser etter i deg

 • Kontaktskapende og strukturert 
 • Faglig initiativrik og ansvarsbevisst 
 • Dyktig lagspiller 

VI TILBYR/HVORFOR SKAL DU JOBBE I ASPLAN VIAK?

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap som former et samfunn i endring

Våre 1200+ medarbeidere fordelt på over 30 kontorer jobber sammen tvers av fag og geografi. Vi har et faglig spennende miljø med mot, glød og respekt som våre kjerneverdier. Sammen arrangeres det faglige og sosiale samlinger hvor vi bygger et godt sosialt miljø og du vil bli kjent med nye kollegaer i hele landet.

Våre ansatte har talt; vi har et fantastisk arbeidsmiljø. Bli med på reisen! I tillegg tilbyr vi:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Tejal Gholkar

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.