Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

VA-rådgiver

Har du peiling på renseprosesser, eller jobber som rådgiver og kunne tenke deg å prøve noe nytt?

RambøllDrammen4. februar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

+47 970 02 910

Marion Engesvold

Direktør Vann

Turid Ødegaard

Forretningsutvikler Vann

Nøkkelord

VannProsjektledelseAvløpVAKonsulent

Drammen (evt Oslo), Norge

Har du lyst til å jobbe et hyggelig sted med fleksible betingelser samtidig som du får prøve deg på spennende prosjekter?

Da kan denne stillingen virkelig være noe for deg! Vi har bruk for deg enten du har lyst til å spesialisere deg faglig, være ute i markedet, lede prosjekter eller pusle med kjente oppgaver i et trygt miljø. Introvert eller ekstrovert - hos oss vil du finne gode kollegaer og oppgaver som passer deg bra. Sammen legger vi plan som gjør at du blomstrer og utvikler deg!

Din nye stilling

Som vår nye VA-rådgiver vil du få en variert hverdag med muligheter innen både prosjektering, BIM, Driftsassistanse, forvaltningsoppgaver og Akkreditert Prøvetaking, avhengig av hva du kan og vil jobbe med. Kanskje er du allerede sterk faglig og ønsker å spisse deg, eller du er mer uerfaren og vil prøve deg på litt av alt?

Vi har fokus på deg som medarbeider, og avdelingen vår scorer høyt på medarbeiderundersøkelser og trivsel. Vi jobber som et team og samarbeider sømløst med ulike kontorer og land over hele verden.

Våre oppgaver strekker seg fra prosjektering av store renseanlegg med nitrogenfjerning, industrianlegg, tilpasning til EU-direktiv, samhandling med Statsforvalter og Mattilsyn, bygging av rentvannsmagasin, PE-tellinger, årsrapportering, utslippssøknader, Akkreditert prøvetaking, ROS-analyser, beredskapsplaner, prosjektledelse, optimalisering av renseprosesser, tilstandsvurderinger og nær sagt alt det en VA-etat trenger bistand med. Vi har i dag Driftsassistansen i Buskerud, Hedmark, Follo, Trøndelag og for en rekke andre byer og kommuner.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Delta i VA-prosjekter med din kunnskap, f.eks. prosjektering, BIM, ROS-analyser, akkreditert prøvetaking, optimalisering av renseprosesser, utredninger, valg av renseprosesser, rapportering, PE-tellinger, digitalisering osv
 • Prosjektledelse
 • Bidra med din kompetanse og personlighet inn i teamet!

Teamet ditt

Du vil være del av avdeling for Water Treatment som er en del av vår internasjonale Divisjon. De fleste på avdelingen sitter i dag i Drammen, men du kan være med fra start når vi nå flytter over og vokser inn i hovedkontoret på Skøyen. Foretrekker du å sitte i Drammen er det også mulig. Teamet består av en svært kompetent og motivert gjeng med mye latter og omtanke for hverandre. Vi har stor fleksibilitet og tillitt til hverandre i vår arbeidshverdag. Vi er gode på det sosiale, og du må nok forberede deg på mange fine invitasjoner!

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss.

Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter vi mener er viktige for å lykkes i denne stillingen:

 • Erfaring fra tilsvarende rådgiverselskap, evt med tilsvarende oppgaver hos Statsforvalter eller kommune
 • Relevant høyere teknisk utdanning, veldig gjerne med Master eller Bachelor innen VA-teknikk
 • Gode norskunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Lærevillig og åpen for utvikling
 • Fleksibel og løsningsorientert

Hva vi tilbyr deg

 • Et dynamisk og utviklende miljø med kompetente medarbeidere
 • Satsning og vekst
 • Medarbeider i fokus
 • En jobb du kan utvikle etter egne evner og bakgrunn
 • Mulighet for kurs og kanskje utdanning
 • Gode og fleksible arbeidsforhold
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et inkluderende arbeidsmiljø

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi vet at enkelte kandidater bare søker dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Husk at hos oss vil lidenskap, samarbeid og potensial ofte veie like tungt som en perfekt CV. Søk da vel! Passer du ikke helt i denne stillingen søker vi også folk til forretningsutvikling og til enklere kontoroppgaver som registrering/rapportering.

Er du i tvil tar du gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Avdelingsleder: Tor Håkonsen, tlf +47 970 02 910

Direktør Vann: Marion Engesvold, tlf +47 472 34 646

Forretningsutvikler Vann: Turid Ødegaard, tlf +47 930 36 535

Vi tar inn aktuelle kandidater fortløpende, men siste frist er søndag 4. februar 2024.

Tusen takk for at du tar deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist4. februar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

Marion Engesvold

Direktør Vann

Turid Ødegaard

Forretningsutvikler Vann


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!