Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

VA-ingeniør /sivilingeniør

Bli med i kampen for Oslofjorden med Rambøll

RambøllOslo1. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

+47 970 02 910

Kampen for å redde Oslofjorden er i gang, og vi jobber tverrfaglig med mål om å bygge bærekraftige og avanserte renseanlegg. Samtidig som vi må prosjektere trygge og robuste vannbehandlingsanlegg må vi også hjelpe kommunene med å få det meste ut av de eksisterende anleggene. Rambøll er et globalt selskap med spennende prosjekter over hele verden, og nå trenger vi deg som har kunnskap om vann- og avløpsrensing!

Vi oppfordrer nyutdannede og de med erfaring om å søke! Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår vannavdeling

Vi kan tilby kontorplass i flotte lokaler på Skøyen eller i Drammen. Uansett hvor du sitter vil du tilhøre en kjempefin gjeng som tar vare på hverandre og har det gøy sammen. Du vil få den opplæringen du trenger og kommer til å bli med på spennende prosjekter fra første dag hos oss.

Som nyutdannet kan du velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter over hele landet og hos våre kolleger over hele verden. For tiden jobber vi mye med nye renseanlegg, men vi har også Norges største driftsassistanse hvor vi trenger mennesker med praktisk kunnskap om vannrensing og renseanlegg.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Bli en del av en utrolig fin gjeng! Hvert år gjennomfører Rambøll en medarbeiderundersøkelse, og i besvarelsen fra 2022 rapporterer avdeling Vann en imponerende tilfredshet helt i toppsjiktet. Undersøkelsen viser at engasjementet for arbeidsplassen skyldes at våre ingeniører løser utfordrende oppgaver med selvstendighet, samtidig som vi har støtte fra kunnskapsrike kollegaer.

Som nyansatt vil du bli involvert i prosjekter fra dag en med tett oppfølging fra erfarne kolleger. Som nyutdannet i Rambøll setter vi opp et utviklingsprogram som sikrer at du får prøve deg på flere ulike disipliner innen vannfaget før du selv velger retning.

I denne rollen vil det være en fordel om du, som oss, brenner for faget, våger å tenke nytt og tar ansvar. Vi søker etter en lagspiller som vil bidra med initiativ i vår humørfylte hverdag.

Velkommen til vår Vanndivisjon

Rambøll har et sammenknyttet nettverk. Under våre årlige fagtreff får du en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Disse strukturene finner vi også igjen i Rambøll globalt hvor vi samarbeider med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning. Vi har ca 1000 medarbeidere som jobber spesifikt med VA-prosess!

Rambøll er et av verdens største vannselskap med kontorer over hele verden og rundt 17 500 ansatte. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjening går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer dette en trygghet for våre ansatte.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknadsbrev og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 01.10.2023

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Tor Håkonsen på tlf. +47 970 02 910 ved eventuelle spørsmål.

Stillingsinfo

Frist1. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!