Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

VA-ingeniør

Vær med å bygge fremtidens ​Infrastruktur​!

Asplan ViakArendal 8. august 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Christina Hurtig

Gruppeleder vann- og miljø Arendal/Risør

+47 917 96 720

Jon Øystein Dalsmo

Regionleder infrastruktur sør

Vi er stolte av våre ansatte og hva vi oppnår av faglige resultater. Som et av landets ledende konsulent selskap innen rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektur ser vi nå etter en VA-ingeniør.

Vi ser etter deg som er engasjert og faglig dyktig innen Vann- og miljøteknikk til vårt kontor i Arendal, eventuelt Risør. Du blir en del gruppen vår med 13ansatte innen infrastruktur og prosess. Vi har spennende og varierte arbeidsoppgaver. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og du vil få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Overordnet rådgivning, planlegging og detaljprosjektering for vann-, avløp- og overvannsløsninger
  • Utarbeide beskrivelser og konkurransegrunnlag
  • Prosjekterings- og fagansvar i tverrfaglige prosjekter
  • Prosjekt- og byggeledelse av VA-prosjekter

Vi ser etter deg som er sivilingeniør innen Vann- og miljø, gjerne med5-10 års erfaring fra VA-faget. Du har erfaring innenfor prosjektering av VA-anlegg og bruk av prosjekteringsverktøy f.eks. AutoCad, Novapoint, VARDAK mm. Du har gode kunnskaper i norsk, både muntlig og skriftlig.

For å lykkes i rollen må du være engasjert, initiativrik og ansvarsbevisst. Du har gode samarbeidsegenskaper og evner til å bygge relasjoner internt og eksternt på tvers av fag. Du er selvstendig og trives med høy grad av frihet under eget ansvar.

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. En signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være grunder, med oss i ryggen.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad - Vi gleder oss til å høre fra deg!

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist8. august 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Christina Hurtig

Gruppeleder vann- og miljø Arendal/Risør

Jon Øystein Dalsmo

Regionleder infrastruktur sør


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.