Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

VA-ingeniør

Vi søker nyutdannede VA-ingeniører til Stokmarknes

Asplan ViakStokmarknes16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Sigrid Anita Bjørck

Gruppeleder VM

+47 415 29 993

Er du opptatt av bærekraftige løsninger og har utdanning innen vann og avløpssystemer?

Da kan det være nettopp deg vi leter etter! Vi søker nye kollegaer som kan bidra til vårt mål om å skape varige verdier for et samfunn i endring.

Med ditt engasjement og faglig kompetanse, vil du bidra med å skape fremtidsrettede løsninger for våre kunder, og utgjøre en forskjell for miljøet og samfunnet.

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. For å oppnå denne visjon har vi stort fokus på kvalitet. Vi streber for å utvikle og anvende kompetanse som hever kvaliteten på beslutninger og løsninger for kunder og samfunn. At kunden gjenkjenner oss for vår kvalitet, er viktig for oss.

Vi leter etter engasjerte, nyutdanna og faglig dyktige VA-ingeniører til vårt kontor på Stokmarknes i Vesterålen. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Vi har et av Norges største og sterkeste fagmiljø innenfor vann, avløp og overvann. Av totalt ca. 1270 ansatte i Asplan Viak jobber ca. 230 innenfor vann, avløp og overvann.

Arbeidsoppgavervil avhenge av kompetanse og interesser:

 • Fra overordnet planlegging til detaljprosjektering av infrastruktur for vann, avløp og overvannsløsninger.
 • Prosjektering i én-faglig- og tverrfaglige prosjekter.
 • Modellering av VA-nett og dimensjonering av VA-ledninger
 • Utarbeide beskrivelser og konkurransegrunnlag.

Vi ser etter deg som harhøyere utdanning fra universitet/høgskole, nyutdannet våren 2024 og er faglig sterk.

Videre jakter vi på deg som har gode samarbeidsevner og evne til åjobbe selvstendig og finne gode løsninger. Du er motivert og engasjert og ønsker å bidra til et godt sosialt og faglig miljø.

Vi tilbyr:

 • Spennende introduksjonsprogram og arbeidsoppgaver
 • Fadderordning
 • En rekke kurs og utviklingsmuligheter
 • Et positivt og faglig interessant miljø med dyktige og hyggelige kollegaer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
 • Fagsamlinger og ulike sosiale arrangementer
 • Moderne kontorlokaler i Stokmarknes

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad!

Søknad og CV sendes inn via linken. Vi behandler søknader fortløpende. For flere ledige stillinger se her: https://www.asplanviak.no/jobb-hos-oss

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Sigrid Anita Bjørck

Gruppeleder VM


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.