Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Utviklere

Erfarne utviklere som setter brukeren i sentrum

MattilsynetOslo7. august 2024
Søk her

Kontaktperson

Kristoffer Høegh Mysen

Fungerende seksjonssjef

+47 924 14 104

Ønsker du å jobbe med moderne teknologi, i et fleksibelt miljø uten unødvendige begrensninger, der veien fra brukerbehov til beslutning er kort? Da er våre produktteam det perfekte stedet for deg!

Mattilsynet søker nå etter erfarne og ambisiøse utviklere. Vi har et sterkt fagmiljø med flere foredragsholdere på blant annet JavaZone og NDC, og fokus på kompetansebygging med flere arenaer for deling, læringstorsdag og avdelingssamlinger. 

Som en del av våre autonome produktteam vil du delta i alle aspekter av utviklingsprosessen og påvirke teknologivalgene. Du vil samarbeide tett med eksperter fra ulike fagområder for å sikre at vi leverer løsninger som gjør arbeidsprosessene enklere, mer effektive og smartere. Hos oss vil du jobbe med et meningsfylt samfunnsoppdrag som trygger fremtiden for mennesker, dyr og natur, samtidig som du kan utfordre deg selv og utvikle dine ferdigheter i et utviklermiljø som verdsetter innsikt, samarbeid og tillit.


Alt dette foregår i vårt moderne kontor i gangavstand fra Nationaltheatret, med moderne kantine, treningsrom og sykkelgarasje.

Denne totalpakken tør vi påstå er en av Norges beste arbeidsplasser for utviklere i dag :)

Arbeidsoppgaver

Du vil tilhøre seksjonen for utviklerfag, og arbeide i et selvstyrt og smidig team som selv bestemmer hvordan de løser oppdraget. Teamene bestemmer ikke bare hvordan de jobber, men står fritt til å velge den teknologien de mener passer best til oppgavene som skal løses. Et utdrag av teknologi som brukes i dag er GCP, Terraform, Kotlin, Rust, Python, Java, Typescript, Spring, NATS, Redux, RxJS, SvelteKit, React og Next.js (listen er lenger). Vi jobber også med kontinuerlige leveranser med flere daglige deployments ved bruk av Github actions og GCP plattformen.

Om dette høres spennende ut, og du har kvalifikasjonene vi ser etter, så ikke nøl med å sende inn en søknad. Er du usikker, ta kontakt (se kontaktinformasjon nedenfor) ! Vi ser etter kandidater til flere team, og mest aktuelt er for tiden team nettløsninger.

Team nettløsninger utvikler en hodeløs innholdsplattform som lar både interne og eksterne aktører hente og levere data. Gjennom mattilsynet.no skal teamet bidra til at virksomheter og innbyggere kan ta velbegrunnede valg, følge regelverket og gjøre ting rett via tilgjengelig og brukertilpasset informasjon og veiledning. Teamet legger stor vekt på brukerinnsikt og selvbetjeningsløsninger for brukerne. 

Nettløsningsteamet bruker i dag blant annet SvelteKit, Typescript, CSS/SASS for front-end, GraphQL og REST, Terraform, Enonic (CMS) med typescript som backend. Teamet deployer automatisk til GCP med GitHub actions, og har et mål om å helautomatisere prosessen fra godkjent PR til produksjon. Vi jobber sammen for å utvikle, teste, sikre, vedlikeholde og forvalte digitale tjenester som ligger innenfor vårt ansvarsområde. 

Husk at vi ser etter flere kandidater til flere team. Det vil si at om du har kvalifikasjonene vi har spesifisert, men ikke treffer 100% på nettløsninger teamet, vil vi gjøre en vurdering om du er en god match til et annet team.

Kvalifikasjoner

 • har relevant høyere utdanning. Relevant og lang arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • har jobbet i smidige utviklingsteam.
 • har minimum fire års erfaring med både frontend og backend og kan vise at man behersker dette.
 • viser god kunnskap innenfor Typescript og moderne webteknologier og/eller JVM-baserte språk som Kotlin eller Java.
 • er opptatt av gode brukeropplevelser og har god kjennskap til universell utforming.
 • har sans for automatisering, og erfaring med GCP eller andre skyplattformer. God kjennskap til annen teknologi for kontaineriserte applikasjoner kan veie opp.
 • har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

Personlige egenskaper

 • Du jobber bra både i team og selvstendig. Vi leverer som et team og spiller hverandre gode.
 • Du har gode kommunikasjonsevner og er tilpasningsdyktig.
 • Du er nysgjerrig, god til å lytte og ønsker å dele kunnskap med andre.
 • Du er en problemløser og ikke redd for å ta styring.
 • Du er ikke redd for å gjøre feil, eller spørre om hjelp.

Vi legger stor vekt på personlig egnethet.

Vi tilbyr

 • Fast stilling som seniorrådgiver (1364) med lønn etter avtale, avhengig av utdanning, erfaring og kompetanse. For tiden fra kr. 700 000,- til kr. 950 000,- (ca. ltr 70 – 83) for tilsvarende stillinger i Mattilsynet. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes.
 • Gode arbeidstidsordninger (fleksibel arbeidstid, sommertid, betalt overtid), og mulighet for inntil to dager hjemmekontor i uken. 
 • En jobb som påvirker hverdagen til oss alle, og der du kan bidra til å gjøre en forskjell. 
 • Faglige utfordringer og reelle muligheter for kompetanseheving i et arbeidsmiljø preget av sterkt engasjement, stor arbeidsglede og kollegastøtte.
 • Plass i et fagfellesskap som består av mange med ulik utdanning og kompetanse.
 • Fritt valg mellom arbeidsverktøy (Windows eller Mac).
 • Fine og moderne kontorlokaler på Holberg Terrasse. 
 • Treningsfasiliteter, sykkelparkering og kantine.
 • Medlemskap i Statens pensjonskasse med gode låne-, pensjons- og forsikringsordninger.

Stillingsinfo

Frist7. august 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kristoffer Høegh Mysen

Fungerende seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Mattilsynet

I Mattilsynet er målet at vi sammen skal trygge framtiden for mennesker, dyr og natur. Vi er 1.250 fagfolk med tverrfaglig kompetanse på tvers av mange fag, som for eksempel veterinærfaget, fiskehelse, næringsmiddel, plantehelse, jus og forvaltning. Foruten hovedkontoret har vi fem regioner, og en tilstedeværelse i hele landet. Mattilsynet rapporterer til Landbruks- og matdepartementet, Helse- og omsorgsdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet. Les mer på mattilsynet.no