Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Utviklere

Skyplattform og infrastruktur

Statens vegvesenDrammen16. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Linn Westgaard

Seksjonssjef

linn.cecilie.westgaard@vegvesen.no

Er vi en god match for hverandre?

Statens vegvesen har lagt ut på en meget spennende digitaliseringsreise, som trenger flere dyktige medarbeidere. Vil du bidra til å videreutvikle den digitale infrastrukturen i våre egne datasentre og i skyen? For å styrke et allerede meget kompetent fagmiljø vil Atlasteamet ha deg med på laget!

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene dine vil være å vedlikeholde og videreutvikle etatens plattformer og infrastruktur i tverrfaglig produktteam. Atlasteamet jobber samlokalisert med andre tverrfunksjonelle team, noe som gir rom for gode faglige diskusjoner og et levende sosialt miljø. Vi jobber innsiktsbasert og brukerstyrt, etter smidige prinsipper som bygger på ansvar og tillit.

Vi er teamorganiserte på tjenenesteleveransene, mens seksjonene har ansvar for medarbeiderne. Plattformtjenester er en av fem seksjoner på Infrastruktur og drift IT, og vi er et team som jobber med databasedrift og videreutvikling av databaseplattformen. Kontorsteder for stillingen er i utgangspunktet Drammen, Skien eller Moss, men andre kontorsteder kan vurderes for den rette kandidaten. Ta kontakt, så ser vi hva som passer for deg og hva vi får til.

Vi oppfordrer kvinner til å søke hos oss i Statens vegvesen IT.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning. For kandidater med sterk og relevant arbeidserfaring for de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
  • Erfaring innen IT-utvikling. For backendutviklere vektlegger vi erfaring med Golang, Kotlin eller Java.
  • Erfaring fra og interesse for smidige metoder.

Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og lærevillig, liker å holde deg oppdatert innen faget ditt og er opptatt av å dele kompetansen din. Vi tror du er positiv og løsningsorientert, med initiativ og gjennomføringsevne. Videre tror vi du er glad i å sette deg inn i detaljer og å knekke kodenøtter, samtidig som du klarer å heve blikket for å se sammenhenger. Vi er opptatt av å bygge fagmiljø, og ønsker også at du er en god bidragsyter til både teamet og fagmiljøet.

Om du synes dette er en passende beskrivelse av deg, ønsker vi veldig gjerne at du tar kontakt!

Videreutvikling av kompetansen din

Som medarbeider i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du får utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer. Hos oss vil du ha store muligheter til å kunne forme din egen arbeidshverdag og jobbe med alle de nyeste teknologiene innenfor området. Kontinuerlig videreutvikling av kompetansen vil også være en naturlig del av hverdagen.

Vi tilbyr

  • spennende arbeidsoppgaver i et svært kompetent IT-miljø med gode utviklingsmuligheter i en kultur som oppfordrer til faglig påfyll
  • godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg med universell utforming. Vi har gode muligheter for individuell tilrettelegging ved behov for hjelpemidler i arbeidshverdagen.
  • god opplæring, onboardingsprogram og fadderordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • mulighet for fleksibelt arbeidssted (hjemmekontor) i henhold til Statens vegvesens retningslinjer
  • mulighet for trening i arbeidstiden, eller støtte til andre treningsaktiviteter
  • god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales basert på kompetanse og erfaring i samsvar med lønnspolitikken vår.

Om søknadsprosessen

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi løser oppgavene våre bedre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CV’en. Hvis dette gjelder deg, oppfordrer vi deg til å krysse av i jobbsøkerportalen. Vi vil naturligvis tilrettelegge for deg om du får jobben. Vi bruker avkrysningen(e) til å velge ut de rette kandidatene, samt anonymisert statistikk.

Offentlig søkerliste

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig. Alle som søker hos oss står på offentlig søkerliste, om de ikke oppgir en god grunn for unntak. Ber du om unntak, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Kontaktpersoner

Flere opplysninger om stillingene får du ved å kontakte seksjonssjef Linn Westgaard, tlf. +47 900 33 227, e-post linn.cecilie.westgaard@vegvesen.no eller Terje Andersen, tlf. +47 918 29 660, e-post terje_andersen@vegvesen.no.

Du kan også få snakke med en som kan bli kollegaen din hos oss, om du vil ta en omvendt referansesjekk.

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Stillingsinfo

Frist16. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.