Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Utviklere

Vil du utvikle Statens vegvesens digitale tjenester og infrastruktur?

Statens vegvesenDrammen18. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Linn Westgaard

Seksjonssjef

linn.cecilie.westgaard@vegvesen.no.

Er du en av dem vi ser etter?

Statens vegvesen har lagt ut på en meget spennende digitaliseringsreise, som trenger flere dyktige medarbeidere. Vil du bidra til å videreutvikle den digitale infrastrukturen i våre egne datasentre og i skyen? For å styrke et allerede meget kompetent fagmiljø vil vi ha deg med på laget! Plattformtjenester er en av fem seksjoner på Infrastruktur og drift IT. Teamet vårt jobber med en leveranseplattform for smidige leveranser og videreutvikling av denne. Dette innebærer hovedsakelig utvikling i Golang, Java og integrasjoner mot eksisterende infrastrukturløsninger.

Arbeidsoppgavene dine vil være å vedlikeholde og videreutvikle etatens plattformer og infrastruktur i tverrfaglig produktteam. Teamet jobber samlokalisert med andre tverrfunksjonelle team, noe som gir rom for gode faglige diskusjoner og et levende sosialt miljø. Vi ser for oss kontorsted i enten Drammen, Moss, Skien, Arendal, Tænsberg - eller andre aktuelle lokasjoner hvor IT-divisjonen har god tilstedeværelse i dag. Ta kontakt, så ser vi hva som kan være aktuelt for deg.

Vi oppfordrer kvinner til å søke hos oss i Statens vegvesen IT.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning, min. 3 år. For kandidater med sterk og relevant arbeidserfaring for de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
  • Erfaring innen IT-utvikling er ønskelig (og et krav for å vurderes som seniorutvikler). Vi vektlegger erfaring med Golang, Kotlin eller Java.
  • Erfaring fra og interesse for smidige metoder er ønskelig.

Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi ser etter deg som er fremoverlent og lærevillig, liker å holde deg oppdatert innen faget ditt og er opptatt av å dele kompetansen din. Vi tror du er positiv og løsningsorientert, med initiativ og gjennomføringsevne. Videre tror vi du er glad i å sette deg inn i detaljer og å knekke kodenøtter, samtidig som du klarer å heve blikket for å se sammenhenger. Vi er opptatt av å bygge fagmiljø, og ønsker også at du er en god bidragsyter til både teamet og fagmiljøet. Om du synes dette er en passende beskrivelse av deg, ønsker vi veldig gjerne at du tar kontakt!

Videreutvikling av kompetansen din

Som medarbeider i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du får utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer. Hos oss vil du ha store muligheter til å kunne forme din egen arbeidshverdag og jobbe med alle de nyeste teknologiene innenfor området. Kontinuerlig videreutvikling av kompetansen vil også være en naturlig del av hverdagen.

Vi tilbyr

  • spennende arbeidsoppgaver i et svært kompetent IT-miljø med gode utviklingsmuligheter i en kultur som oppfordrer til faglig påfyll
  • godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg med universell utforming. Vi har gode muligheter for individuell tilrettelegging ved behov for hjelpemidler i arbeidshverdagen.
  • god opplæring, onboardingsprogram og buddyording
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • mulighet for fleksibelt arbeidssted (hjemmekontor) i henhold til Statens vegvesens retningslinjer
  • mulighet for trening i arbeidstiden, eller støtte til andre treningsaktiviteter
  • god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales basert på kompetanse og erfaring i samsvar med lønnspolitikken vår.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingene?

Flere opplysninger får du ved å kontakte seksjonssjef Linn Westgaard, tlf. +47 900 33 227, e-post linn.cecilie.westgaard@vegvesen.no.

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Stillingsinfo

Frist18. februar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.