Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Utvikler

Nå søker vi engasjerte utviklere med noen års erfaring fra frontend- eller fullstack-utvikling.

Statens vegvesenDrammen og Moss10. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Kristin Borge

Seksjonssjef

+47 918 32 410

Nøkkelord

Systemutvikling FrontendUtviklerFullstackJavaScript/Typescript

Er du den vi ser etter?

Statens vegvesen er i gang med å gjøre en kraftig oppskalering av vår avdeling Utvikling IT. Vi er derfor på jakt etter deg som vil jobbe med våre løsninger og tjenester med fokus på frontend. Vårt ansvar i Utvikling IT strekker seg over et stort spenn. Vi jobber med alt fra publikumstjenester med høyt brukervolum til vårt interne designsystem med fokus på universell utforming og en enklere hverdag for våre utviklingsteam. Vi utvikler og forvalter løsninger med høy nytteverdi for innbyggere og næringsliv.

Om stillingen

Du vil jobbe innenfor vårt brede spekter av løsninger som vi kontinuerlig videreutvikler og forvalter. Vi har stort fokus på smidig utvikling i tverrfunksjonelle team, noe som gir rom for kunnskapsdeling, gode faglige diskusjoner og et levende sosialt miljø. Vi jobber innsiktsbasert og brukerstyrt, og vi etterstreber at teamene skal ha autonomi, ansvar og tillit.

Vi er også opptatt av kontinuerlig forbedring av vår organisasjon, våre team og våre ansatte, og legger derfor til rette for både kompetanseløft og personlig utvikling.

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning på minimum bachelornivå, eller annen relevant teknisk utdanning. Arbeidsrelatert erfaring kan kompensere for dette kravet.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

 • Ha kjennskap til JavaScript/Typescript, React, CSS og HTML
 • Det er en fordel med kjennskap til Universell utforming og WCAG 2
 • Det er en fordel med kjennskap til Storybook og Figma
 • Det er en fordel med kjennskap til Next.js rammeverk eller Vite
 • For fullstack profiler er det en fordel med kjennskap til Java/kotlin eller andre objekt-orienterte språk

Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

Personlige egenskaper

 • Er nysgjerrig og lærevillig, og i tillegg opptatt av å dele kompetanse
 • Tar initiativ og har gjennomføringsevne
 • En god bidragsyter til både teamet og fagmiljøet

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll
 • Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Aktuelle kontorsteder for stillingen vil være: Drammen og Moss

Om søknadsprosessen

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi løser oppgavene våre bedre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CV’en. Hvis dette gjelder deg, oppfordrer vi deg til å krysse av i jobbsøkerportalen. Vi vil naturligvis tilrettelegge for deg om du får jobben. Vi bruker avkrysningen(e) til å velge ut de rette kandidatene, samt anonymisert statistikk.

Offentlig søkerliste

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig. Alle som søker hos oss står på offentlig søkerliste, om de ikke oppgir en god grunn for unntak. Ber du om unntak, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester. Oppgi ønsket arbeidssted.

Kontaktperson

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med rekrutterende leder seksjonssjef Kristin Borge, på tlf. +47 918 32 410, for en hyggelig samtale.

Stillingsinfo

Frist10. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kristin Borge

Seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.