Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Tilbudsleder

Ønsker du en nøkkelrolle hos oss?

RambøllTrondheim2. april 2024
Søk her

Vil du være en pådriver for omstilling til mer bærekraftige løsninger innen bygg og anlegg?

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse og erfaring i en stilling hvor du vil kunne gjøre en forskjell. Du vil utvikle deg videre innen salg og forretningsutvikling innen bygg- og anleggsbransjen i et selskap som er «all in» for bærekraftig endring.

Din nye stilling

Som tilbudsleder vil du jobbe lokalt og nasjonalt, og samarbeide tett med Rambølls øvrige markedsorganisasjon og en rekke fagspesialister. Du får jobbe med Rambølls prosjekter helt fra tilbudsfasen og vil derfor ha mulighet til å påvirke prosjektene i en mer bærekraftig retning. Du får en sentral rolle i markedsarbeidet på tvers av fagområder på Trondheimskontoret. Dette er den perfekte rollen for deg som har erfaring innen tilbudsarbeid, og ønsker å ta neste steg i karrieren når det kommer til ansvar og påvirkningsmuligheter.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Markedsarbeid og inneha rollen som markedskoordinator for trondheimskontoret
 • Hovedansvar for hele prosessen, fra det besluttes å utarbeide et tilbud til kontraktstildeling og evaluering
 • Lede tilbudsteam, møter og fremdrift i tilbudsprosesser
 • Kundeoppfølging og ekstern kundeaktivitet på vegne av Rambøll
 • Utviklingsarbeid relatert til Rambølls forretning
 • Videreutvikle beste praksis for tilbud og dele dette i organisasjonen
 • Tilbudsarbeid i henhold til Rambølls strategier, tjenester og ressurser

Teamet ditt

Som vår nye tilbudsleder blir du en del av vår avdeling for Salg - og Forretningsutvikling hvor du får kollegaer i hele landet. Blant våre viktigste kundegrupper er offentlige og private byggherrer og nasjonale og internasjonale entreprenører, og vi gir tilbud på alt fra små prosjekter til de aller største prosjektene innen bygg og anlegg i Norge.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Høyere utdannelse innen ledelse, økonomi, arkitekturfag, ingeniørfag, markedsføring eller lignende
 • Minimum 5 års Erfaring fra bygg og anleggsbransjen og/eller erfaring som tilbudsleder
 • Kjennskap til offentlig og private anskaffelsesprosesser er en fordel
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

For å lykkes og trives i rollen som Tilbudsleder tror vi det er viktig at du synes det er gøy å jobbe med salg og at du er fokusert på kundens behov og mål. Det er viktig at du er analytisk, strukturert, omgjengelig og en god lagspiller. Det er viktig at du kan håndtere et høyt tempo med stramme tidsfrister.

Hva vi tilbyr deg

 • Fadderordning for nyansatte
 • Vi tilbyr en fleksibel arbeidstid. Vi holder til i nye lokaler, sentralt på Nyhavna.
 • Humørgruppe som tilbyr en rekke ulike sosiale aktiviteter og arrangementer.
 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsebetingelser

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Kontakt gjerne Markedssjef Midt- og Nord-Norge Even Brobak +47 97597568 spørsmål om stillingen.

Søknadsfrist: 02.04.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist2. april 2024
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!