Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Test Engineers

AibelHaugesund30. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Øystein Emberland

oeystein.emberland@aibel.com

Hos Aibel har du muligheten til å utvikle karrieren din gjennom et spekter av prosjekter innen fornybar og olje og gass. Vi kaller oss Engineering Pioneers. Uansett hvilken jobb vi har, så angriper vi den med kreativitet, nysgjerrighet og et driv etter å finne nye og bedre løsninger. Vi ser etter testingeniører som kan styrke vår yard i Haugesund. Som testingeniør vil du bidra til å kvalitetsikre rør og annet utsstyr i kombinasjon med oppfølging av annen aktivitet.

Om stillingen

Som testinenigør vil du være med på en rekke ulike oppgaver innenfor vedlikehold, kvalitetssikring og oppfølging av arbeid rettet mot rør.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver inkluderer:

 • Ansvarlig for å identifisere og planlegge test aktiviteter i prosjekter, samt sette opp hvilket utstyr som trengs for å gjennomføre testingen.
 • Implementere standarder og sørge for dokumentasjon
 • Koordinere testaktivitetene internt
 • Melde progress og status

Kvalifikasjoner

 • Bachelor eller teknisk fagskole innen rør eller mekanisk. Lang arbeidserfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Ledererfaring
 • Erfaring innen; Trykktesting, Hot Oil Flushing, Tørking, Bolteforspenning, Video inspeksjon
 • Ønskelig med kjennskap til MS Office, offshore Ex-installasjoner og til NORSOK
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Fleksibel og løsningsorientert
 • Du er lærevillig, men kan også dele av din kunnskap
 • Liker å jobbe i team så vel som selvstendig

Bli vår kollega

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. Vi tilbyr også fleksibel arbeidstid, og velferdsklubbene våre har et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.

Vår strategi er å styrke selskapets sterke posisjon innen ulike energisegmenter som havvind, olje og gass og hydrogen. Samtidig forfølger vi alltid nye muligheter. Aibel ser samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning, og derfor er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Vi verdsetter mangfold og jobber målrettet for å sikre inkludering for alle ansatte.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon: Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Øystein Emberland, oeystein.emberland@aibel.com

Arbeidssted: Haugesund 
Søknadsfrist: 30.06.2023, søknader vurderes fortløpende

Stillingsinfo

Frist30. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.