Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Telekommunikasjons -montør, Elektriker og Rørlegger

AibelHaugesund31. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Frode Mannes

frode.mannes@aibel.com

Stillingsbeskrivelse

Med over hundre års erfaring er Aibel en ledende leverandør innen olje-, gass- og havvindindustri. Vår avdeling "Installasjon og Service" tilbyr tjenester til næring og privatmarkedet. Vi tilbyr våre kunder optimale og innovative løsninger innen prosjektering, Installasjon og vedlikehold.Vi ser nå etter flere dyktige kollegaer med fagbrev innen fagfeltene Telekommunikasjonsmontør, Rørlegger og Elektriker. Er du vår neste kollega?

Din fremtidige arbeidshverdag vil bestå av:

  • Kundeoppfølging
  • Serviceoppdrag hos våre kunder
  • Dokumentasjon og sluttkontroll
  • Du vil ha ansvar for din egen servicebil
  • Være en aktiv bidragsyter for å styrke vårt team

Hva skal til for at du lykkes hos oss?

  • Vi ønsker at du har en oppriktig interesse for faget slik at du sammen med dine kollegaer skaper et godt fagmiljø og resultater
  • Du er opptatt av at andre har det bra sammen med deg på arbeid og skaper et godt arbeidsklima.
  • Du arbeider godt sammen i team, selv om jobben ofte krever selvstendighet
  • Du har fagbrev innen relevant fagområde
  • Du innehar førerkort klasse B

Bli vår kollega

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. Velferdsklubbene våre har et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.

Verdigrunnlaget vårt er “We Care” - vi skal være ansvarlige, visjonærer, åpne og fleksible.Verdiene gjenspeiler holdningene vi har på jobb og setter standarden for hvordan vi arbeider for å nå målene våre.

Vi verdsetter inkludering, likestilling og mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne og etnisk bakgrunn.

Vår overordnede strategi er å gradvis utvikle vår virksomhet fra olje og gass over mot fornybare løsninger. Fordi vi ser på vårt samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Kan du indentifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Frode Andrè Mannes, tlf: 488 81 666, e-post: frode.mannes@aibel.com

Arbeidssted: Haugesund, Installasjon og Service

Søknadsfrist: 31.05.2023 søknader blir behandlet fortløpende.

Stillingsinfo

Frist31. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Industrier

Telekommunikasjon

Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.