Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Telecommunications Installation & electrician

AibelHaugesund30. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Frode Mannes

frode.mannes@aibel.com

Hos Aibel har du muligheten til å utvikle karrieren din gjennom et spekter av prosjekter innen fornybar og olje og gass. Vi kaller oss Engineering Pioneers. Uansett hvilken jobb vi har, så angriper vi den med kreativitet, nysgjerrighet og et driv etter å finne nye og bedre løsninger.

Vi ser etter telkommunikasjonsmontører og elektrikere som kan styrke vår avdeling Installasjon og Service, som tilbyr tjenester til næring og privatmarkedet i Haugesund. Vi tilbyr våre kunder optimale og innovative løsninger innen prosjektering, installasjon og vedlikehold. Våre spennende oppgaver strekker seg til arbeider innen rammeavtaler, boliginstallasjon, mobilisering av ROV-fartøy og installasjon av solceller.

Om stillingen

Som telekommunkasjonsmontør og elektriker vil din arbeidshverdag være variert. Du vil ha ansvar for din egen servicebil og jobbe tett opp mot våre kunder. Vi har en økende arbeidsmengde og trenger flere dyktige fagfolk med på laget.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver inkluderer:

  • Serviceoppdrag hos våre kunder
  • Dokumentasjon og sluttkontroll
  • Være en aktiv bidragsyter for å styrke vårt team

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev innen fagfeltene telekommunikasjonsmontør eller elektriker
  • Vi ønsker at du har en oppriktig interesse for faget slik at du sammen med dine kollegaer skaper et godt fagmiljø og resultater
  • Du innehar førerkort klasse B

Personlige egenskaper

  • Du er opptatt av at andre har det bra sammen med deg på arbeid og skaper et godt arbeidsklima.
  • Være en aktiv bidragsyter for å styrke vårt team
  • Du arbeider godt sammen i team, selv om jobben ofte krever selvstendighet

Bli vår kollega

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. Vi tilbyr også fleksibel arbeidstid, og velferdsklubbene våre har et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.

Vår strategi er å styrke selskapets sterke posisjon innen ulike energisegmenter som havvind, olje og gass og hydrogen. Samtidig forfølger vi alltid nye muligheter. Aibel ser samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning, og derfor er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Vi verdsetter mangfold og jobber målrettet for å sikre inkludering for alle ansatte.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Avdelingsleder Frode Andrè Mannes, tlf: 488 81 666, e-post: frode.mannes@aibel.com

Arbeidssted: Haugesund, Installasjon og Service
Søknadsfrist: 31.06.2023
Søknader vurderes fortløpende

Arbeidssted: Haugesund, Installasjon og Service
Søknadsfrist: 31.06.2023
Søknader vurderes fortløpende

Stillingsinfo

Frist30. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.