Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teknisk leder

Er du den handlekraftige lederen vi trenger nå?

Matbørsen ASSandefjord21. mai 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Anstein Krekke

Management Consultant

anstein.krekke@theac.no

Gro-Anett Haugen

Partner og Management Consultant

Matbørsen er lidenskapelig opptatt av faget, produktene, kulturen og kundene. Selskapet har hatt en eventyrlig utvikling og fortsetter veksten.
Nå søker vi ny teknisk leder som deler vår entusiasme og som vil bli med Matbørsen inn i fremtiden, og aktivt bidra i å utforme et teknisk moderne,
forutsigbart og effektivt produksjonsanlegg.

Som teknisk leder skal du styre, koordinere og lede de daglige aktivitetene i vedlikeholdsavdelingen.

Videre har du en aktiv rolle i videreutviklingen av eksisterende produksjonsanlegg. Sammen med avdelingen skal dere yte driftsstøtte for å sikre best mulig oppetid, optimal driftstilgjengelighet på alt teknisk utstyr, og tilrettelegge for en effektiv produksjon gjennom vedlikehold av maskiner, utstyr og bygg m.m.

En annen viktig del av rollen er å bidra til utvikling av systematikk og forutsigbarhet rundt vedlikeholdsarbeidet av anlegget.

Hva får du jobbe med?

Vi lover en spennende hverdag hvor du som teknisk leder er en viktig bidragsyter i MatBørsens kjernevirksomhet, hvor du får initiere, lede og utføre prosjekter.

Arbeidsoppgaver som inngår i stillingen, er blant annet:

 • Operativt arbeid som gjelder feilsøking, reparasjoner og vedlikehold av eksisterende anlegg, kontroll av delelager og deltagelse i nyinstallasjoner
 • Delaktig i utarbeidelse for avdelingens budsjett, årlige handlingsplaner og måltall for avdelingen, i tillegg til ansvar for innkjøp og overvåking av kostnader ifm reparasjon og vedlikehold
 • Vurdere arbeidstimer, optimalisere bemanningsbehov og oppfølging av 5 ansatte
 • Analysere datagrunnlag, maskineffektivitet og oppetidoppetid.
 • Bidra til å sikre gjennomføring av løpende prosjekter og nyinstallasjoner
 • Utvikle og vedlikeholde retningslinjer, prosedyrer og rutiner for avdelingen
 • Utarbeide datagrunnlag for potensielle prosjekter og bistå ved utarbeidelse av investeringsanalyse
 • Være superbruker for vedlikeholdsprogrammer

Hvem ser vi etter?

Du er en engasjert og handlekraftig leder som tør å ta plass og plassere ansvar. Videre er du en målrettet og selvstendig person, som initierer og driver prosjekter og prosesser fremover.

Vi ser etter deg som er flink til å se trender, forutser behov og gjør avveininger som skaper forutsigbarhet og lønnsomhet. Du trives også med å etablere hensiktsmessige systemer, rutiner og standardiserte måter å jobbe på.

For å lykkes i rollen må du være lærevillig og interessert i å forstå dagens produksjonsanlegg og vedlikeholdspraksis, samtidig som du med dine erfaringer tørr å utfordre med nye metoder. Du må trives med å ha mange baller i lufta, håndtere uforutsigbare dager med uforutsette utfordringer og problemstillinger. Hos oss får du handlingsrom og beslutningsmyndighet.

MatBørsen benytter seg av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, men vi kan alltids bli bedre. Vi vil at du utfordrer vår eksisterende praksis og søker forbedringsmuligheter for økt kvalitet og effektivitet.Folka våre er den viktigste suksessfaktoren! Til grunn ligger gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter og en solid forståelse og interesse for tekniske produksjonsanlegg og vedlikeholdssystemer.

Vi tror rett kandidat har erfaring fra næringsmiddelindustrien og/eller annen relevant industri, og kan vise til gode resultater fra leder- eller prosjektlederrolle. Videre har du i tidligere roller opparbeidet god forståelse for økonomi og forretning. Andre ønskede kvalifikasjoner er som følger:

 • Utdanning innen ledelse, prosjektledelse, automasjon, drift, vedlikehold, prosessteknikk, mekanikk, elektro eller VVS. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for formell utdanning
 • Erfaring prosjektstyring og LEAN
 • Erfaring med dataprogrammene View og AutoCAD

Hva tilbyr vi?

 • Store påvirkningsmuligheter i en voksende bedrift med stort potensial
 • Kurs, ledertrening og relevant tilleggsutdanning
 • Varierte arbeidsoppgaver med spennende utfordringer
 • Konkurransedyktig fastlønn
 • AFP ordning og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel arbeidstidsordning, ansattbutikk, bedriftskantine og bedriftshelsetjeneste
 • Godt arbeidsmiljø og gode ansattforhold, som preges av stort engasjement, dyktige kollegaer og godt humør

Meld interesse!

Det er viktig at teknisk leder kjenner seg igjen i, og etterlever, våre kjerneverdier engasjert, effektiv, endringsvillig og ansvarsbevisst.
Er dette deg? Send oss en søknad innen 21.mai 2023. Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i rekrutteringsprosessen. For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med vår rådgiver i The Assessment Company (AC), Anstein Krekke, på telefon 419 15 748. Du kan også kontakte HR-leder i Matbørsen Kristine Abrahamsen på telefon 922 85 752.

Stillingsinfo

Frist21. mai 2023

Kontaktpersoner

Anstein Krekke

Management Consultant

Gro-Anett Haugen

Partner og Management Consultant


Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Matbørsen AS

Matbørsen er en bedrift med lidenskap for å produsere spiseferdige produkter og måltidsløsninger med god smak og høy kvalitet. Vi produserer til dagligvare -og storhusholdningsmarkedet, og er den største produsenten av spiseferdig produkter til ferskvarediskene i landet. Som heleid selskap av NorgesGruppen ASA produserer vi flere varemerker til lavpriskjeden KIWI, supermarkedkjedene MENY og SPAR, og nærbutikkjeden Joker. Vi teller i underkant av 200 ansatte, og kan vise til mangfold i etnisitet, alder, kjønn, erfaring, kompetanse og funksjonsevne. Produksjons- og administrasjonslokaler er på Borgeskogen i Stokke, Vestfold.