Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teknisk leder

Asplan Viak AS søker etter en engasjert og erfaren IT-leder for Utvikling til vår divisjon, Digitale Tjenester

Asplan ViakSandvika, Arendal, Skien29. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Harald Erlandsen Sørlandet rekruttering

Sørlandet rekruttering

+47 480 93 000

Digitale tjenester utvikler produkter knyttet til Asplan Viak sine fag, blant annet kart og geodata, klimaberegninger og ombrukskartlegging.

Vi søker deg som har interesse og erfaring med systemutvikling, overordnet drift av systemløsninger og ledelse. Som teknisk leder vil du ha overordnet ansvar for utvikling og forvaltning av Asplan Viak sine digitale produkter og tjenester. Stillingen rapporterer til divisjonsleder og du skal jobbe tett sammen med forretningsutvikler som har den overordnede oversikten over oppdrag og ressursallokeringen i avdelingen.

Vi ser etter deg som er strukturert, analytisk og har stor gjennomføringsevne. Du evner å jobbe i og lede team og må ha en samlende lederstil. Vi har mange tekniske utfordringer og du må ha evnen til å samle laget for å få en felles forståelse for måloppnåelse, samt kunne ta avgjørelser i viktige teknologiske veivalg. Vi er opptatt av bærekraft og har et sterkt engasjement for å skape innovative og gode løsninger for våre kunder.

Ønsker du å bli en del av vårt team og bidra til å utvikle fremtidens digitale løsninger? Da ser vi frem til å motta din søknad!

Arbeidsoppgaver:

 • Lede teknisk IT utvikling, interne og eksterne prosjekter
 • Sikre at våre produkter er driftssikre og operative
 • Prosess-forbedringer og sørge for god dokumentasjon
 • Ressurs-styring og prioriteringer
 • Bidra som teknisk ressurs i salgsprosesser og kunde aktiviteter

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning innen fagområde på høyskole/universitetsnivå
 • Erfaring som leder med en samlende og inkluderende lederstil
 • Gode kunnskaper om systemutvikling og tekniske løsninger
 • Kjennskap til sertifiseringsordninger og gjerne ha erfaring innen sikkerhet og skytjenester
 • Erfaring fra tilbudsarbeid
 • Evne til å bygge og vedlikeholde relasjoner med kunder og samarbeidspartnere
 • God forståelse for økonomi og styringssystemer

I Asplan Viak er arbeidsspråket norsk, men vi ser gjerne at du også behersker engelsk.

Personlige egenskaper:

Vi ser gjerne at du har en trygg og motiverende lederstil. Gjennom din faglige trygghet evner du å sette deg inn i å ta avgjørende teknologiske valg, da gjerne sammen med kunde og kolleger. Gjennomføringsevner og selvstendighet vil være avgjørende i stillingen.

Vi tilbyr:

Utfordrende og varierte oppgaver i et spennende fagmiljø, med mulighet for faglig og personlig utvikling. Vi har en positiv og inkluderende arbeidskultur, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Asplan Viak AS er et av Norges største rådgivende ingeniørselskap, og vårt hovedkontor ligger i Sandvika utenfor Oslo. Vi er engasjert i prosjekter i hele landet, og våre kunder kommer fra både privat og offentlig sektorer.

Høres dette ut som noe for deg? - Søk i dag ved bruk av følgende link: Webtemp Kandidatportal

Stillingsinfo

Frist29. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Harald Erlandsen Sørlandet rekruttering

Sørlandet rekruttering


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.