Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Technical Product Manager

Vil du bidra i utviklingen av komplekse kontrollsystemer for fornybar energi?

Jefferson WellsFornebu21. april 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Siri Aulund

Rådgiver

siri.aulund@jeffersonwells.no

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse

ABB byr på tilnærmet ubegrensede muligheter for å jobbe med ledende teknologier i et internasjonalt konsern, hvor mangfold, inkludering og bærekraft er ledestjerner. Bli en av oss!

ABB er globalt markedsledende innen Distributed Control Systems (DCS), en pallplass vi har hatt i 23 år. Avdelingen Automation Libraries under R&D Lab Oslo utvikler avansert kontrollarkitektur som overvåker og styrer energiforsyning i flere typer anlegg. Produktteamet Process Prower Manager (PPM) ser nå etter ny Technical Product Manager, en sentral bidragsyter i videreutviklingen av produktet.

Dine nye ansvarsområder

Som Technical Product Manager (TPM) vil du inngå i produktteamet Process Power Manager, og du vil ha en sentral rolle i utvikling og evaluering knyttet til ulike funksjoner. Alle produkter som utvikles er knyttet til kontrollsystemer for energiforsyning til industrielle anlegg.

Du vil være utviklingsteamets primære kontaktpunkt gjeldende tekniske spesifikasjoner, samt PPM’s kontaktpunkt mot produktleder og andre stakeholders som f.eks. engineering og support-avdelingene for tekniske problemstillinger. Videre vil du være ansvarlig for å sikre at de tekniske spesifikasjonene for produktet er i tråd med behovene fra kunder og produktleder, samt stake ut den tekniske retningen for produktutvikling. Du vil bruke din tekniske kompetanse til å diskutere og undersøke ulike problemstillinger, samt verifisere og evaluere prototyper i samarbeid med ditt utviklingsteam. PPM testes ved bruk av ABB sitt simuleringsverktøy, PPSim, en sentral ressurs i forståelsen av hvordan ulike typer kraftkilder og forbrukere samhandler i en PPM applikasjon.

Stillingen rapporterer til Team Manager Automation Libraries og Product Manager PPM.

Din bakgrunn og erfaring

Vi ser etter deg som drives av kontinuerlig forbedring og produktledelse, og som har stor interesse for teknologiutvikling. Du vil ha en bred kontaktflate internt, og det er derfor viktig at du trives med høy grad av samhandling og kommunikasjon med andre. Vi tror du er en nysgjerrig og engasjerende person som trives med utfordringer og nye ideer og konsepter. Du har erfaring med å jobbe med kvalitetsledelse, samt forståelse av ulike verktøy og prosesser. Dersom du har erfaring med fornybar energi som kraftkilde vil dette være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tror at du vil gjøre det godt og trives i denne rollen dersom du har:

  • Høyere teknisk utdannelse, fortrinnsvis mastergrad innen eksempelvis elektro, energi og miljø, automasjon eller kybernetikk
  • Erfaring med produktutvikling, bl.a. spesifikasjoner, programmering og testing, strategi og roadmap
  • Erfaring med komplekse tekniske problemstillinger, evner å kommunisere disse til ulike mottakere, og tar beslutninger på egenhånd og i team
  • Erfaring med Azure DevOps, 800xA, kontrollsystemer, PLC, Scada systems og/eller IEC 61131-3. Dette sees på som en fordel, men det er ikke et krav
  • Gode norsk og engelskferdigheter, muntlig og skriftlig

Mer om oss

Som en del av ABB vil du jobbe i et internasjonalt miljø med mange muligheter for videreutvikling.

Vi tilbyr fleksibel arbeidstid, med faglige dyktig medarbeidere i en bedrift preget av fellesskap og mangfold. PPM-teamet har et godt arbeidsmiljø og raus takhøyde; vi har kollegaer med ulik bakgrunn, og i vårt team kan alle trygt være seg selv. Du vil få gode utviklingsmuligheter hos oss hvor du vil delta på kurs og seminarer gjennom året. Våre lyse og moderne lokaler ligger på Fornebu, med tre gode kantiner, flere kaffebarer og treningsfasiliteter. Vi tilbyr selvfølgelig gode lønns-, pensjons- og forsikringsbetingelser.

Vårt kontor: Snarøyveien 30, 1364 Fornebu

Kjekt å vite

Skulle du ha noen spørsmål om stilling eller prosess, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Jefferson Wells:

  • Siri Aulund / tlf. 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no, eller;
  • Sofie Hangaard Linge / tlf. 476 78 701 / sofie.hangaard.linge@jeffersonwells.no

Vi er opptatt av mangfold og inkludering i selskapet vårt, og oppfordrer alle kandidater til å søke. Søknader behandles fortløpende, så ikke vent til frist med å søke. Vi ser frem til å høre fra deg.

Obs! Vi gjennomfører bakgrunnssjekk ved tilbud.

Stillingsinfo

Frist21. april 2024

Kontaktpersoner

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no