Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Tech Graduate

Er du nyutdannet innen IT?

Intility ASOslo1. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Vibeke Rye Pedersen

Talent Coordinator

vibeke.rye.pedersen@intility.no

Helena Ruud Gundersen

Head of Talent Management & HR

Nøkkelord

GraduateIT GraduateTechnologyTeknologi IT-drift IT-utvikling

Ønsker du å jobbe med en tjeneste du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av Intility gjennom Intility Graduate Program.

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Vårt Intility Graduate Program er perfekt for deg som er nyutdannet med høyere utdanning innen IT, og som ønsker å bli skikkelig god på teknologi med en bratt læringskurve. Vi bygger en verdensledende skybasert teknologiplattform og opererer innen mange teknologiske fagfelt. Hos oss vil du få muligheten til å spesialisere deg innen områder som for eksempel sikkerhet, nettverk, skyteknologi, programmering, DevOps og systemdrift. Du behøver ikke vite hvilket fagfelt du ønsker å bli teknisk ekspert innen, men vi håper at du har en genuin interesse for teknologi og et ønske om å bli skikkelig god innenfor et fagfelt.

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og proaktiv, og er villig til å jobbe hardt for å bli en sentral ressurs i videreutviklingen av Intility. Riktig person for stillingen ser muligheter fremfor problemer og drives av hele tiden å prøve å forbedre og utvikle virksomheten, sammen med dyktige kollegaer. Her det ingen spisse albuer – vi ønsker rett og slett bare å bygge de beste løsningene, samtidig som vi har det gøy sammen. Med mye tverrfaglig samarbeid vil du få muligheten til å jobbe med og lære av noen av de råeste spesialistene i landet. I tillegg får du ta relevante kurs og sertifiseringer, samtidig som du også får muligheten til å identifisere og dyrke ditt tekniske fagfelt.

Vi ser etter deg som:

 • Har bachelor- eller mastergrad innen IT/teknologi, ingeniørfag eller lignende
 • Har et genuint ønske om å bli en spesialist innenfor et fagområde, samtidig som du evner å se helheten og har en nysgjerrighet for de andre fagområdene i Intility
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Er nysgjerrig, hardtarbeidende og ønsker faglige utfordringer
 • Raskt får et brennende engasjement og eierskap til det du jobber med
 • Ønsker å være med på å skape noe og få noe ut av din arbeidskarriere
 • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Hva kan Intility og Graduate Programmet tilby deg?

 • Et sterkt, inhouse fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører
 • Mulighet til å bli en teknisk spesialist
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Muligheten til å jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere
 • Et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb
 • Langsiktighet, eierskapsfølelse og mye ansvar
 • Faglig satsing på deg og din karriere gjennom intern og ekstern kursing, sertifiseringer og konferansedeltakelse
 • Faglige samlinger gjennom Intility Academy for DevOps Trainees
 • Sosiale happenings med ditt trainee-kull og resten av kollegaene dine

I Intility skal alle ansatte trives sammen med hverandre både på og utenfor jobb. Her får du en ekstra ferieuke i året (til sammen seks uker ferie). Vi spiller fotball og cageball, har intervalltrening med innleid løpetrener, og har et eget treningssenter med dusj og garderober for ansatte. I tillegg er ett av de mange lagene våre i CS:GO regjerende mestere i den øverste divisjonen i bedriftsligaen. I helgene drar vi på fotballkamp på Intility Arena, eller på en av våre firmahytter på Norefjell og i Kragerø. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte på kontoret. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Virker dette som et sted for deg?

Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter (fra vgs og høyere utdanning) som vedlegg.

Vi er primært på jakt etter kandidater som er klare for oppstart i august 2024, men tar gjerne inn aktuelle kandidater som er klare for oppstart snarlig i tillegg. Vi er også åpne for å vurdere aktuelle kandidater til deltidsarbeid før fullført utdanning.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Arbeidssted: Schweigaards gate 39, 0191 OSLO

Stillingsinfo

Frist1. oktober 2023

Kontaktpersoner

Helena Ruud Gundersen

Head of Talent Management & HR


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Intility AS

Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden.

Vi består av over 500 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper.

Vi jobber for å skape noe som er større enn summen av den enkelte, og sammen leverer vi en IT-plattform i verdensklasse.