Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teamleder VA-prosess

RambøllOslo, Drammen, Tønsberg, Bergen eller Trondheim23. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

+47 970 02 910

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring med prosessanlegg for vann- og avløpsrensing i en stilling hvor du vil lede og videreutvikle vårt team innen VA-prosess. For denne rollen trenger du erfaring med prosjektering og gjerne også markedsarbeid. Er du vår nye Teamleder? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad!

Inviting bright minds

Liker du faglige utfordringer og ønsker å utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vårt vannmiljø!

Vi er i sterk vekst og ønsker nå en teamleder til å lede fagområdet VA-prosess i avdeling Water Treatment. Du kan ha tilhørighet enten i Oslo, Drammen, Tønsberg, Bergen eller Trondheim, avhengig av ditt eget ønske og erfaringsbakgrunn. Avdelingen har et godt og sosialt miljø med mye latter, og vi tar vare på hverandre og står på sammen!

Som vår nye Teamleder blir du en del av vår globale satsning på prosessanlegg. Rambøll har over 1000 ansatte innen Vann og rundt 150 innen Water Treatment. Vi er organisert etter fag og samarbeider daglig med våre kolleger over hele verden. Vårt sterke kontor i Drammen har over 40 medarbeidere innen Vann, inkludert vår avdeling for Water Treatment. Her prosjekterer vi store og små prosessanlegg innen industri og kommunalt, og har også ansvaret for Norges største driftsassistanse.

Vår strategi innen Vann fokuserer nå på avanserte renseprosesser og gjenvinning av næringsstoffer fra avløpsvann, hvor vi bruker vår globale styrke til å bringe verden til Norge. Akkurat nå jobber vi med prosjektering av store industriprosjekter i hele Skandinavia med svært avansert renseteknologi og kommunale renseanlegg med både sekundærrensing og nitrogenrensing.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være faglig og markedsmessig utvikling av teamet, slik som:

 • Lede an i sammensetning av team og oppgaveløsning
 • Utvikling av vårt personell inn mot prosjektering av prosessanlegg
 • Delta i prosjekter
 • Være aktiv i markedsarbeid og tilbudsprosesser
 • Ha oversikt over- og styre våre prosjekter og bemanning
 • Oppfølging av henvendelser og gjennomføring av tilbud
 • Tett samarbeid med teamleder for driftsassistanse og vårt globale faglige nettverk

Kanskje har du også noe å bidra med i forhold til å styrke oss innen prosjektgjennomføring, BIM og utvikling av juniorer?

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre i et uformelt og hyggelig miljø. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Erfaring med prosjektering eller leveranse av vannbehandlingsanlegg og renseanlegg
 • Erfaring med BIM
 • Erfaring med prosjektledelse

I denne rollen vil det være en fordel om du også:

 • Trives i selskap med andre mennesker og bygger gode relasjoner
 • Er aktiv og tar initiativ
 • Snakker godt engelsk
 • Motiveres av muligheten for å være med på å utvikle noe nytt og bra

Velkommen til vår Vanndivisjon

I Rambøll jobber et globalt team av vanneksperter for å sikre utviklingen av bærekraftige samfunn. Vi hjelper kundene våre å håndtere de største vannutfordringene deres, og leverer løsninger som ivaretar både mennesker og natur. Våre hovedområder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avløp, forvaltning av vannressurser og rensing av drikke og avløpsvann.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 23.04.2023.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Tor Håkonsen på tlf. +47 970 02 910 ved eventuelle spørsmål.

Stillingsinfo

Frist23. april 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!