Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Teamleder plan og konsept

Vil du være med å utforme arkitektur for nye tider?

Sweco NorgeBergen4. august 2024
Søk her

Kontaktperson

Haakon Hegard

Regionleder Sweco Architects, Bergen

haakon.hegard@sweco.no

Nøkkelord

PlanKonseptArkitektArkitekturArchitect

Sweco Architects er en ledende arkitektvirksomhet som tilbyr innovative og bærekraftige løsninger innenfor planlegging, design og prosjektering av bygninger og infrastruktur. Som del av Sweco-familien har vi et bredt spekter av ressurser og kompetanse, som gjør at vi kan levere prosjekter av høy kvalitet og kompleksitet. Vi arbeider mot vår visjon om å skape Norges sterkeste fagmiljø for bærekraftig arkitektur og byutvikling. For å få til dette trenger vi faglig dyktige rollemodeller og visjonære ledere.

Ved vårt kontor i Bergen søker vi nå teamleder for gruppen Plan & Konsept. Gruppen har et særskilt fokus på tverrfaglig planarbeid og konseptutvikling i tidligfasen.

Sweco Architects i Bergen består i dag av ca. 20 hyggelige og erfarne arkitekter, landskapsarkitekter, arealplanleggere og interiørarkitekter. Vi holder til i moderne lokaler like ved bybanestoppet på Fantoft sammen med Sweco i Bergen. Vi jobber tett med våre oppdragsgivere for å skape prisvinnende arkitektur, byrom og parkanlegg. Målet vårt er at vi skal være førstevalget når oppdragsgivere ser etter samarbeidspartnere for prosjektutvikling.

I rollen som teamleder vil du ha et overordnet ansvar for oppfølging av gruppen og gruppens leveranser. Du vil blant annet ha personalansvar, ansvar for ressursplanlegging og ansvar for at gruppen leverer på avtalt kvalitet, tid og kostnad. Du vil ha et overordnet ansvar for oppfølging av oppdragsgivere gjennom relasjonsutvikling og markedsarbeid. Du vil også ha ansvar for videreutvikling og implementering av regionens forretningsplan.

Vi ser etter deg som trives med å arbeide med dine medarbeidere, inspirere og motivere dem, samt legge til rette for videre utvikling av dem i samarbeid med øvrig ledelse. Du er kundeorientert, opptatt av å lytte til kundens behov og skape verdier i samarbeid med kunden. Du evner også å både se og dra nytte av fordelene ved å arbeide i et stort tverrfaglig rådgivermiljø.

Som teamleder vil du arbeide tett med teamledere og prosjektledere på Bergenskontoret, teamledere i region Oslo og Trondheim. Du vil også arbeide med gruppeledere i Sweco. Stillingen rapporterer til regionleder for Sweco Architects Bergen.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Delta i strategiarbeid sammen med resten av ledergruppen.
  • Arbeide systematisk med å inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av dine medarbeidere.
  • Ansvar for tilbuds- og markedsarbeid, kundekontakt og utvikling av kunderelasjoner.
  • Ansvar for oppfølging av gruppens medarbeidere, leveranser og ressursstyring.
  • Sikre at det arbeides planmessig og profesjonelt i alle fasene av prosjektet, og bidra til at prosjektene gjennomføres etter våre rutiner og veiledere.

Dette kan du:

  • Du har relevant utdannelse, fortrinnsvis på masternivå.
  • Du har relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra lederroller eller som prosjektleder.
  • Du har god kompetanse i bruk av, og evne til å lære relevante IT-verktøyer.
  • Du er forretningsorientert.
  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsferdigheter.

Ved vårt kontor lover vi deg et engasjerende og kreativt arbeidsmiljø hvor vi verner om det sosiale samholdet, heier hverandre frem og feirer våre suksesser. Vi tilrettelegger for kompetanseheving og lederutvikling. Vi er alle stolte av å være del av et fagmiljø som utfordrer de beste i klassen.

Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing, samt en sikker og pålitelig stilling i en av Europas ledende arkitekt- og ingeniørvirksomheter.

For spørsmål, eller ønske om en uforpliktende prat, kan du kontakte regionleder Haakon Hegard på tlf. +47 476 49 045.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist4. august 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Haakon Hegard

Regionleder Sweco Architects, Bergen


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.