Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teamleder IT

Er du den vi ser etter?

Statens vegvesenDrammen28. august 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Kim Rune Borgersen

Seksjonssjef

+47 918 01 908

Tommy Johnsrud

Seksjonssjef

Statens vegvesen er i endring og satser på produktorientering. Til digitaliseringsreisen vår søker vi nå flere teamledere som vil gå foran og bidra til inspirasjon og motivasjon i produkt- og utviklingsteamene våre. Vi har et viktig samfunnsoppdrag og tenker nytt for å løse oppdraget på beste måte. Vi er på vei framover, for framtida er på vei!

For å styrke vårt allerede meget kompetente fagmiljø på Produkter og tjenester IT, ser vi etter deg som har erfaring fra og interesse for ledelse av utviklingsteam og Scrum. Vil du være ansvarlig for å sørge for god flyt i produktutviklingen, på en tilpasset og framtidsrettet måte? Kontorsted for stillingene er Drammen eller Moss.

Vi oppfordrer kvinner til å søke hos oss i Statens vegvesen IT.

Arbeidsoppgaver

Teamleder har ansvaret for

 • at produktteamet leverer det som er avtalt
 • at utvikling av IT-løsningene er i tråd med strategi og kundefokus
 • at oppgavene som tilfaller teamet blir utført
 • oversikt og oppfølging av produktkøen sammen med produkteier
 • effektiv bruk av ressurser med riktig kompetanse og kapasitet
 • opplæring og inkludering av nye teammedlemmer
 • å kvalitetssikre og effektivisere arbeidsmetodikk og leveransemodell som sikrer en profesjonalisert utvikling
 • dialog og kommunikasjon med interessenter utenfor teamet der det kreves
 • å avdekke og hjelpe teamet med hindringer i og utenfor teamet

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning, min. 3 år. For kandidater med sterk og relevant arbeidserfaring for de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
 • Erfaring med smidig utvikling, prosjektledelse eller som scrum master er en fordel
 • Erfaring med bruk og oppsett av verktøy som støtter det smidige arbeidet
 • Noe erfaring med budsjettplanlegging og -oppfølging er en fordel

Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har evnen til å inspirere, motivere og utvikle teamet. Du er – i likhet med oss – opptatt av teknologi og glad i å lære! Du er tillitsskapende og god på samarbeid. Du er en dyktig kommunikator som skaper gode relasjoner og får folk til å dra i samme retning.

Videreutvikling av din kompetansen

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger innen ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer.

Hos oss vil du ha store muligheter til å kunne forme din egen arbeidshverdag og jobbe med alle de nyeste teknologiene innenfor området. Kontinuerlig videreutvikling av kompetansen vil også være en naturlig del av hverdagen.

Vi tilbyr

 • spennende arbeidsoppgaver i et svært kompetent IT-miljø med gode utviklingsmuligheter i en kultur som oppfordrer til faglig påfyll
 • godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg med universell utforming. Vi har gode muligheter for individuell tilrettelegging ved behov for hjelpemidler i arbeidshverdagen.
 • god opplæring, onboardingsprogram og buddyordning
 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • mulighet for trening i arbeidstiden, eller støtte til andre treningsaktiviteter
 • god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales basert på kompetanse og erfaring i samsvar med lønnspolitikken vår.

Om søknadsprosessen

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi løser oppgavene våre bedre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CV. Hvis dette gjelder deg, oppfordrer vi deg til å krysse av i jobbsøkerportalen. Vi vil naturligvis tilrettelegge for deg om du får jobben. Vi bruker avkrysningen(e) til å velge ut de rette kandidatene, samt anonymisert statistikk.

Offentlig søkerliste

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig. Alle som søker hos oss står på offentlig søkerliste, om de ikke oppgir en god grunn for unntak. Ber du om unntak, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Kontaktpersoner

Synes du dette høres interessant ut? Kontakt seksjonssjef Kim Rune Borgersen, tlf. 91801908 eller seksjonssjef Tommy Johnsrud, tlf. 90079093, for en hyggelig prat og mer informasjon om stillingene.

Stillingsinfo

Frist28. august 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Kim Rune Borgersen

Seksjonssjef

Tommy Johnsrud

Seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.