Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teamleder IT

Teamledere IT

Statens vegvesenDrammen31. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Robert A. Hagel

Seksjonssjef

robert.hagel@vegvesen.no

For å styrke et allerede meget kompetent fagmiljø, ser vi etter deg som har erfaring fra og interesse for ledelse av utviklingsteam og Scrum. Vil du være ansvarlig for å sørge for god flyt i produktutviklingen, på en tilpasset og fremtidsrettet måte? På IT Kjøretøy ønsker vi oss flere nye teamledere som er opptatt av teknologi, er tillitsskapende og har gode lederegenskaper. Som teamleder vil ansvarsområdet ditt være å sørge for god flyt i produktutviklingen, med god dialog og samhandling innad i teamet. Kontorsted for stillingen er Drammen. Det kan bli noe reising. Vi oppfordrer kvinner til å søke hos oss i Statens vegvesen IT.

Arbeidsoppgavene inkluderer:

 • forvaltning og videreutvikling av IT-løsninger.
 • å identifisere og gjennomføre forbedringstiltak og følge opp at systemet tilfredsstiller funksjonelle, tekniske og sikkerhetsmessige krav.
 • samarbeid med andre IT-ressurser, produkteiere og leverandør om utvikling av produktene og tjenestene i porteføljen.
 • å følge opp backlog, leveranser, prioriteringer og løpende avklaringer sammen med produkteier.

Kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning, min. 3 år. For kandidater med sterk og relevant arbeidserfaring for de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).
 • Du må ha teknisk kompetanse og IT-teknisk forståelse, for å kunne ivareta oversetterrollen mellom brukerbehov og tekniske løsninger.
 • Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.
 • Erfaring med ledelse av utviklerteam og oppgavestyring er en fordel.

Det er ønskelig med

 • erfaring fra utvikling og programmering.
 • erfaring med smidig metodikk for utvikling.
 • prosjektledelse.
 • kurs/sertifisering som Scrum Master.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er opptatt av teknologi og glad i å lære. Det er viktig for oss at du er tillitsskapende og har gode samarbeidsevner. Du har forståelse for hvorfor agile prinsipper er viktige for god og smidig produktutvikling med motiverte kolleger. Vi er sikre på at du er en dyktig kommunikator som liker og evner å skape gode relasjoner, og får folk til å dra i samme retning.

Stort engasjement og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger innen ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer. Hos oss vil du ha store muligheter til å kunne forme din egen arbeidshverdag.

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver i et svært kompetent HR-miljø med gode utviklingsmuligheter i en kultur som oppfordrer til faglig påfyll.
 • God opplæring, introduksjonsprogram og fadderordning.
 • Mulighet for videre studier internt.
 • Fleksitid og gode ordninger for avspasering.
 • Mulighet for 1 time trening i arbeidstiden hver uke, eller treningsstøtte til andre aktiviteter.
 • God pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse.
 • Godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg som er universelt utformet. Gode muligheter for individuell tilrettelegging ved behov for hjelpemidler i arbeidshverdagen.

Lønn avtales basert på kompetanse og erfaring i samsvar med lønnspolitikken vår.

Om søknadsprosessen

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi løser oppgavene våre bedre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CV’en. Hvis dette gjelder deg, oppfordrer vi deg til å krysse av i jobbsøkerportalen. Vi vil naturligvis tilrettelegge for deg om du får jobben. Vi bruker avkrysningen(e) til å velge ut de rette kandidatene, samt anonymisert statistikk.

Offentlig søkerliste

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig. Alle som søker hos oss står på offentlig søkerliste, om de ikke oppgir en god grunn for unntak. Ber du om unntak, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Kontaktperson

Synes du dette høres interessant ut?

Kontakt seksjonssjef Robert A. Hagel på tlf. 928 52 826 , eller på e-post robert.hagel@vegvesen.no for en hyggelig prat og mer informasjon.

Stillingsinfo

Frist31. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Robert A. Hagel

Seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.