Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teamleder Driftsassistanse VA

Kunne du tenke deg å lede et lite, men spennende, fagmiljø med blide og motiverte medarbeidere?

RambøllOslo15. januar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

+47 97 00 29 10

Marion Engesvold

Direktør Vann

Turid Ødegaard

Forretningsutvikler Vann

Nøkkelord

Driftsassistanse ROS-analyserBeredskapsplanerLedelse

Har du oversikt over hvilke krav Statsforvalter og Mattilsynet setter til vannbehandlingsanlegg og renseanlegg? Setter du pris på viktigheten av gode planer og god oppfølging, og kunne tenke deg å bistå kommunene med det? Kunne du tenke deg å lede et lite, men spennende, fagmiljø med blide og motiverte medarbeidere?

Da kan denne stillingen virkelig være noe for deg! Vår avdeling for Water Treatment trenger deg til å samle og utvikle både folk og våre løsninger!

Din nye stilling

Som vår nye teamleder vil du få ansvaret for vår aktivitet med Driftsassistanse VA. Der er vi kjempegode, og er allerede størst i Norge! Vi har egenutviklet programvare som gjør hverdagen enklere for både oss og våre kunder, og vi jobber sømløst med kolleger i Trondheim og i andre land.

Vi jobber med PE-tellinger, årsrapportering, utslippssøknader, Akkreditert prøvetaking, ROS-analyser, beredskapsplaner, prosjektledelse, optimalisering av renseprosesser, tilstandsvurderinger og nær sagt alt det en VA-etat trenger bistand med. Vi har i dag Driftsassistansen i Buskerud, Hedmark, Follo, Trøndelag og for en rekke andre byer og kommuner.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Ta vare på, og videreutvikle teamet! (dette er allerede en skikkelig fin gjeng!)
 • Samordne vår utvikling (Vi jobber med automatisering, digitalisering, RamGPT, GIS og en smartere drift!
 • Styre oppgaver opp mot kapasitet
 • Egne prosjekter der du har din styrke
 • Strukturere og organisere våre prosjekter og administrasjon
 • Samordne med andre ressurser på avdelingen, spesielt VA-prosess

Teamet ditt

Du vil være del av avdeling for Water Treatment som er en del av vår internasjonale Divisjon. Du vil inngå i avdelingens ledergruppe sammen med teamleder for VA-prosess, hvor medarbeidere bidrar på begge team etter behov. De fleste på avdelingen sitter i dag i Drammen, men du kan være med fra start når vi nå flytter over og vokser inn i hovedkontoret på Skøyen. Foretrekker du å sitte i Drammen er det også mulig. Teamet består av en svært kompetent og motivert gjeng med mye latter og omtanke for hverandre. Vi har stor fleksibilitet og tillitt til hverandre i vår arbeidshverdag. Vi er gode på det sosiale, og du må nok forberede deg på mange fine invitasjoner!

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Erfaring fra tilsvarende rådgiverselskap, evt med tilsvarende oppgaver hos Statsforvalter eller kommune
 • Strukturert og planmessig
 • Flink med mennesker og kan skape engasjement
 • Åpen for utvikling
 • Vi tror du vil lykkes best om du har gode kommunikasjonsegenskaper. Det samme gjelder om du har teknisk utdanning på høyere nivå innen VA-teknikk eller lignende, men andre relevante utdanninger og erfaringsbakgrunner vil bli vurdert, for eksempel fra kommune, forvaltningen eller prosessindustri
 • Ledererfaring- eller utdanning vil bli verdsatt

Hva vi tilbyr deg

 • Et dynamisk og utviklende miljø med kompetente medarbeidere
 • Satsning og vekst
 • Medarbeider i fokus
 • En jobb du kan utvikle etter egne evner og bakgrunn
 • Mulighet for kurs og kanskje utdanning
 • Gode og fleksible arbeidsforhold
 • Konkurransedyktige betingelser

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi vet at enkelte kandidater bare søker dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Husk at hos oss vil lidenskap, samarbeid og potensial ofte veie like tungt som en perfekt CV. Søk da vel! Passer du ikke helt i denne stillingen søker vi også folk til Driftsassistanse VA, Akkreditert prøvetaking og selvsagt deg som er sterk faglig eller bare ønsker litt forandring. Er du i tvil tar du gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Vi tar inn aktuelle kandidater fortløpende, men siste frist er Mandag 15. januar.

Tusen takk for at du tar deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Sted: Harbitzalléen 5, Oslo

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist15. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

Marion Engesvold

Direktør Vann

Turid Ødegaard

Forretningsutvikler Vann


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!