Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teamleder Driftsassistanse VA

Lederrolle i bærekraftig vannbehandling hos Rambøll

RambøllDrammen7. juli 2024
Søk her

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder

+47 970 02 910

Holder du deg oppdatert på hvilke krav Statsforvalteren setter til renseanlegg? Eller hva Mattilsynet krever av vannbehandlingsanlegg? Kanskje er du god på hvordan kommuner drifter og forvalter sine prosessanlegg?

Da kan denne stillingen virkelig være noe for deg! Vår avdeling for Water Treatment trenger deg til å lede et spennende fagmiljø med blide og motiverte medarbeidere.

Din nye stilling

Som vår nye teamleder vil du få ansvaret for vår aktivitet med Driftsassistanse VA. Vi har i dag Driftsassistansen i Buskerud, Hedmark, Follo, Trøndelag og for en rekke andre byer og kommuner. Vi har egenutviklet programvare som gjør hverdagen enklere for både oss og våre kunder, og vi jobber sømløst med kolleger i Trondheim og i andre land. Vi jobber med optimalisering av renseprosesser, årsrapportering, kapasitetsvurderinger, PE-tellinger, utslippssøknader, ROS-analyser, beredskapsplaner, prosjektledelse, kundebehandling, tilstandsvurderinger, resipientundersøkelser og nær sagt alt det en VA-etat har behov for bistand med.

Som teamleder vil du ikke ha personalansvar, og du trenger ikke kunne alt som er nevnt ovenfor. Vi ser det riktignok som en fordel at du har erfaring fra noen av disse arbeidsoppgavene.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Ta vare på og videreutvikle teamet. Dette er allerede en skikkelig fin gjeng!
 • Samordne vår utvikling - vi jobber med automatisering, digitalisering, kunstig intelligens, GIS og en smartere drift.
 • Styre oppgaver opp mot teamets kapasitet.
 • Gjennomføre egne prosjekter der du har din styrke.
 • Strukturere og organisere våre prosjekter og administrasjon.
 • Samordne med andre ressurser på avdelingen, spesielt VA-prosess.

Teamet ditt

Du vil være del av avdelingen for Water Treatment, som er en del av vår internasjonale divisjon. Du vil inngå i avdelingens ledergruppe sammen med teamleder for VA-prosess og teamleder for akkreditering, hvor medarbeidere bidrar på alle team etter behov. De fleste på avdelingen sitter i dag i Drammen, men du kan være med fra start når vi nå flytter og vokser inn i kontoret på Skøyen. Teamet består av en svært kompetent og motivert gjeng med mye latter og omtanke for hverandre, og som har stor fleksibilitet og tillit i sin arbeidshverdag. Vi er gode på det sosiale og håper du kan ivareta og styrke dette.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll, slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som vi tror er viktige for å lykkes i denne stillingen:

 • Erfaring fra tilsvarende rådgiverselskap, evt. med forvaltningsoppgaver innen VA hos Statsforvalter eller kommune.
 • Strukturert og planmessig.
 • Flink med mennesker og kan skape engasjement.
 • Åpen for utvikling.
 • Vi tror du vil lykkes best om du har gode kommunikasjonsegenskaper. Det samme gjelder om du har teknisk utdanning innen VA-teknikk eller lignende, men andre relevante utdanninger og erfaringsbakgrunner vil bli vurdert, for eksempel fra kommune, forvaltningen eller prosessindustri.
 • Ledererfaring eller -utdanning vil bli verdsatt.

Hva vi tilbyr deg

 • Et trygt, dynamisk og utviklende miljø med kompetente medarbeidere.
 • Gode og fleksible arbeidsforhold.
 • Satsning og vekst.
 • En jobb du kan utvikle etter egne evner og bakgrunn.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Hvis du lurer på noe eller ønsker å vite mer om stillingen, kan du gjerne kontakte avdelingsleder Tor Håkonsen for en hyggelig prat på telefonnummer: +47 97 00 29 10.

Vi tar inn aktuelle kandidater fortløpende, men siste søknadsfrist er 07.07.2024.

Tusen takk for at du tar deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist7. juli 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Tor Håkonsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!