Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teamleder Bærekraft

Led bærekraftssatsningen nasjonalt hos Jefferson Wells!

Jefferson WellsTrondheim12. mars 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Ane Kristine Forseth

Rekrutterer Jefferson Wells

Ane.Kristine.Forseth@jeffersonwells.no

Rune Skjaanes

Rekrutterer Jefferson Wells

Har du interesse for Bærekraft og vil lede vår satsning?

I Jefferson Wells Økonomi bistår vi våre kunder i korte og lengre perioder innen økonomifunksjonen. Vi dekker roller i forbindelse med permisjoner, sykdom eller ved behov for økt kapasitet i prosjekter. Vi leverer også prosjektbaserte tjenester. Vi skreddersyr oppdrag og ressurser etter kundens behov og består i dag av rundt 60 konsulenter fordelt på våre tre kontorer i Bergen, Oslo og Trondheim.

Vi søker nå en Teamleder for vårt nyetablerte team fra 2022 innen bærekraft – Sustainability Services. Vi ser etter deg som har interesse for området og som ønsker å investere tid for å utvikle din kompetanse innen fagområdet. Du har gjerne annen erfaring og kompetanse som vi til gjengjeld kan dra nytte av – som eksempelvis fra salg, rådgivning, strategi, prosess, forretningsutvikling eller lignende.

Rollen skal ha ansvar for å videreutvikle satsningen i Trondheim og være en viktig bidragsyter til å utvide satsningen nasjonalt. I tillegg vil du ha personalansvar for et team som i dag består av 2 ressurser. Stillingen rapporterer til avdelingsleder for Jefferson Wells Økonomi i Trondheim. Dette er en unik og spennende mulighet for deg som har interesse for bærekraft og som synes det er givende å jobbe med forretningsutvikling!

Om Sustainability Services

Høsten 2022 utvidet vi våre tjenesteområder til å kunne bistå våre kunder innen bærekraft. Selv om satsningen på fagområdet er ny, kommer du inn i et konsern og avdeling med etablerte kunderelasjoner med alt fra mellomstore bedrifter til større konsern, i tillegg til en rekke samarbeidsavtaler. Teamet tilbyr strategisk rådgivning i bærekraft, med fokus på ESG-analyser, utvikling av ESG-strategi samt ESG-rapportering og Compliance.

I rollen som teamleder for Sustainability Services vil du kombinere din teamlederrolle med en operativ rolle som konsulent hvor du bidrar med din kompetanse i oppdrag.

Ansvarsområder

 • Konsulent som bistår i kundeoppdrag med sin kompetanse innen bærekraft
 • Personalansvar for to ressurser p.t.
 • Bidragsyter til at vi styrker vår markedsposisjon ved å være en pådriver i digitale flater og sikre at vi er til stede på relevante arenaer
 • Videreutvikle kundeportefølje, bygge relasjoner og delta i anbudsprosesser
 • Tilrettelegge for konsulenters kompetanseutvikling
 • Bidragsyter til å drive frem satsning på bærekraft nasjonalt

Hva blir du en del av?

Vårt arbeidsmiljø er preget av åpenhet, støtte og inkludering. Våre månedlige sosiale og faglige arrangementer gir deg muligheten til å bygge ditt profesjonelle nettverk, hvor du samtidig har det gøy med dine kollegaer. Det er ikke uten grunn at vi igjen har blitt kåret til et av de beste stedene å jobbe i Norge, gjennom vår sertifisering som Great Place to Work.

Vi tilbyr:

 • En variert, utviklende og spennende arbeidshverdag
 • Et jordnært arbeidsmiljø med mange inspirerende og dyktige kolleger
 • Muligheten til å drive med forretningsutvikling
 • Et selskap som setter menneskene og rett kompetanse først
 • En engasjert ledelse som jobber aktivt for at du skal trives hos oss

Hvem ser vi etter?

I rollen som teamleder ser vi etter deg som ønsker å jobbe med utvikling av tjenesteområdet - og mennesker. Du trenger ikke ha erfaring med personalansvar, men må trives med å jobbe tett med mennesker og støtte den enkeltes utvikling.

 • Høyere relevant utdanning, som eksempelvis innen økonomi, teknologi, bærekraft
 • Relevant erfaring som du bringer inn til oss – eksempelvis fra salg, rådgivning, strategi, prosess, forretningsutvikling eller lignende
 • Er profesjonell og tillitsskapende i møte med mennesker
 • Ser verdien av å bygge gode og langsiktige relasjoner
 • Har god forretningsteft og er utviklingsorientert

Spørsmål? Vi vil gjerne høre fra deg!

 • Rune Skjaanes, Avdelingsleder Jefferson Wells Økonomi Trondheim, 416 13 268/rune.skjaanes@jeffersonwells.no
 • Ane Kristine Forseth, Rådgiver Jefferson Wells Økonomi Trondheim, 976 57 180/ane.kristine.forseth@jeffersonwells.no

Stillingsinfo

Frist12. mars 2024

Kontaktpersoner

Ane Kristine Forseth

Rekrutterer Jefferson Wells

Rune Skjaanes

Rekrutterer Jefferson Wells


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no