Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teamleder

Teamleder VA-prosess

RambøllDrammen4. februar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Tor Håkonsen

​Avdelingsleder

+47 970 02 910

Marion Engesvold

​Direktør Vann

Turid Ødegaard

​Forretningsutvikler Vann

Nøkkelord

ProsjektlederVannAvløpVA-prosessRådgiver

​Drammen (evt Oslo), ​Norge​

​Ønsker du å lede et lite og spennende fagmiljø med blide og motiverte medarbeidere? Kunne du tenke deg helt nye muligheter i et globalt selskap som virkelig har suksess med rådgivning om rensing av vann og avløpsvann? Er du nysgjerrig og åpen for utvikling og nye ideer?

​Om du synes dette høres interessant ut kan denne stillingen være perfekt for deg! Vår avdeling for Water Treatment trenger deg til å samle og utvikle både folk og tekniske løsninger!

​Din nye stilling

​Som vår nye teamleder vil du få ansvaret for vår satsning på prosessanlegg og alle prosjekter innunder det. Det betyr også et tett samarbeid med kolleger i Trondheim, Norden og evt også USA og Asia. ​Du vil tilhøre avdeling Water Treatment med 19 medarbeidere og 2 teamledere.

​Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • ​​Ta vare på, og videreutvikle teamet! (dette er allerede en skikkelig fin gjeng!)​
 • ​​Samordne vår utvikling (Vi jobber med veiledere, BIM, RamGPT og innovasjon)​
 • ​​Styre oppgaver opp mot kapasitet
 • ​Egne prosjekter​
 • ​​Strukturere og organisere
 • ​​Samordne med andre ressurser på avdelingen, spesielt Driftsassistansen VA

​Teamet ditt

​Du vil være del av avdeling for Water Treatment med 19 medarbeidere. Du vil bli en nøkkelressurs sammen med teamleder for driftsassistanse, hvor medarbeidere bidrar på begge team etter behov. De fleste på avdelingen sitter i dag i Drammen, men du kan være med fra start når vi nå flytter over og vokser inn i hovedkontoret på Skøyen. Foretrekker du å sitte i Drammen er det også mulig. Teamet består av en svært kompetent og motivert gjeng med mye latter og omtanke for hverandre. Vi har stor fleksibilitet og tillitt til hverandre i vår arbeidshverdag. Vi er gode på det sosiale, og du må nok forberede deg på mange fine invitasjoner!

​Om deg

​Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss.

Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • ​​Erfaring med rådgivning innen VA-prosess fra tilsvarende rådgiverselskap
 • ​God på BIM​
 • ​​Flink med mennesker og kan skape engasjement​
 • ​Vi tror du vil lykkes best om du har gode kommunikasjonsegenskaper. Det samme gjelder om du har teknisk utdanning på høyere nivå innen VA-teknikk, men andre relevante utdanninger og erfaringsbakgrunner vil bli vurdert, for eksempel fra prosessindustri
 • Ledererfaring- eller utdanning vil bli verdsatt​

​Hva vi tilbyr deg

 • ​Konkurransedyktige betingelser
 • ​Et dynamisk og utviklende miljø
 • ​Satsning og vekst
 • ​Medarbeider i fokus
 • ​En jobb du kan utvikle etter egne evner
 • ​Internasjonale muligheter
 • ​Mulighet for kurs og kanskje utdanning
 • ​Gode og fleksible arbeidsforhold

​​Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

​Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

​Vi vet at enkelte kandidater bare søker dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Husk at hos oss vil lidenskap, samarbeid og potensial ofte veie like tungt som en perfekt CV. Søk da vel! Passer du ikke helt i denne stillingen søker vi også folk til Driftsassistanse VA, Akkreditert prøvetaking og selvsagt deg som er sterk VA-faglig eller bare ønsker litt forandring.

​Er du i tvil tar du gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

​Avdelingsleder: Tor Håkonsen, tlf +47 970 02 910

​Direktør Vann: Marion Engesvold, tlf +47 472 34 646

​Forretningsutvikler Vann: Turid Ødegaard, tlf +47 930 36 535​

Vi tar inn aktuelle kandidater fortløpende, men siste frist er søndag 4. februar 2024.

​Tusen takk for at du tar deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.​

​​Rambøll i Norge

​Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

​Likestilling, mangfold og inkludering

​Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.​

Stillingsinfo

Frist4. februar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Tor Håkonsen

​Avdelingsleder

Marion Engesvold

​Direktør Vann

Turid Ødegaard

​Forretningsutvikler Vann


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!