Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Teamleder

Grip en sjelden mulighet; Rambøll Vann søker teamleder for vår vannavdeling i Tønsberg!

RambøllTønsberg18. mai 2024
Søk her

Kontaktperson

Marius Brandtenborg

Avdelingsleder

marius.brandtenborg@ramboll.no

Ønsker du å lede et lite og spennende fagmiljø med blide og motiverte medarbeidere? Kunne du tenke deg helt nye muligheter i et globalt selskap som virkelig har suksess med vann- og avløpsprosjektering? Vil du være med å bidra inn i spennende vann, avløp og overvannsprosjekter

Hvis du synes at dette høres som deg kan denne stillingen være den perfekte muligheten.

Din nye stilling

Som vår nye teamleder for Vann Tønsberg vil du være ansvarlig for anskaffelse av prosjekter, delegere arbeid og koordinere andre forhold innad i teamet. Du vil ha en aktiv rolle i å styre både teamet og avdelingen framover samt bidra innen rekruttering og faglig utvikling innad i teamet. Erfaring, initiativ og arbeidsstruktur verdsettes derfor ekstra godt. Teamlederrollen utgjør omtrent en fjerdedel av arbeidshverdagen og du vil dermed fortsatt ha tid til å jobbe i prosjekter, enten som prosjektleder, fagansvarlig eller prosjektmedarbeider. Stillingen innebærer ikke personalansvar.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Ta vare på, og videreutvikle teamet! (dette er allerede en skikkelig fin gjeng!)
 • Ressursutjevning -Samarbeid og koordinering, internt, med våre søsteravdelinger i vann Norge samt internasjonalt
 • Salg – og forretningsutvikling - oppfølging av kunder, overvåking av markedet, anbudsarbeid, samt utvikling av nye tjenester innenfor vann- og avløp.
 • Oppdragsledelse og eget konsulentarbeid – en del av din tid jobber du i egne oppdrag
 • Faglig veiledning av juniorer

Teamet ditt

Som teamleder Vann i Tønsberg vil du inngå i ledergruppen ved Rambølls avdeling Vann Sør som til sammen består av om lag 20 medarbeidere. Ledergruppen skal sammen videreutvikle både medarbeidere og forretningen. Teamet dit vil bestå av 8 kompetente vanningeniører med stor bredde både i erfaring og i fagfelt. Avdelingen har ambisjoner om videre vekst innenfor vann- og avløpsinfrastruktur, og ser svært gode muligheter i markedet. Dette er en unik mulighet til å lede et sterkt fagmiljø med selvdrevne og initiativrike medarbeidere.

Avdelingen bidrar i alle faser av prosjekter, både som overordnet rådgiver og med detaljert prosjektering. I avdelingens kundeportefølje finnes alt fra kommuner og statlige etater til industrikunder og større internasjonale private aktører. Vi har flere spennende oppdrag, som det komplekse E18/39 Gartnerløkka-Kolsdalen, VA-prosjekter for Larvik og Tønsberg kommune som gir spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Minst 8 års erfaring innen vann- og avløpsfaget og fortrinnsvis på masternivå.
 • Erfaring med selvstendig rådgivning eller prosjektering med interesse og talent for ledelse.
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.
 • Samarbeidsevne til ressursfordeling lokalt og nasjonalt.
 • Initiativrik og selvgående, ansvarsbevisst og løsningsorientert

Hva vi tilbyr deg

 • Gode og fleksible arbeidsforhold
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Et dynamisk og utviklende miljø
 • Satsning og vekst
 • Medarbeider i fokus
 • En jobb du kan utvikle etter egne evner
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi tar inn aktuelle kandidater fortløpende, men siste frist er: 26.05.2024.

Har du spørsmål, kontakt avdelingsleder Vann sør, Marius Brandtenborg tlf: +47 975 05 292, email: marius.brandtenborg@ramboll.no.

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist18. mai 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Marius Brandtenborg

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!