Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Team leader

Ønsker du å utvikle Rambølls faggruppe for BIM Management?

RambøllOslo31. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Signe Oma Engevik

Avdelingsleder Prosjektstyring

+47 922 43 451

Er du opptatt av å møte kundenes krav til digital innovasjon? Ønsker du å bruke BIM på en effektiv måte for å øke fremdriften, samtidig som vi ivaretar miljø og bærekraft i hvert prosjekt? Vi leter etter en person som deler vår lidenskap for BIM Management og som ønsker å skape de beste prosjektene for våre kunder.

Som vår nye teamleder for BIM vil du ha ansvar for vårt BIM-team. Dette innebærer at du blir en nøkkelperson i vårt voksende miljø i Rambøll, sammen med eksperter innen BIM-koordinering, prosjektteknologi, modellbasert prosjektering og informasjonsbehandling.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Din nye jobb

Bli en del av vårt unike BIM Management-team i Prosjektstyringsavdelingen. Vårt BIM-team vokser stadig og betjener hele Rambøll Norge og spiller en avgjørende rolle i noen av Norges største byggeprosjekter. Vi er dedikert til å utnytte det nyeste innen teknologi og du kommer derfor til å samarbeide tett med avdelingen for digitalisering & innovasjon.

Som teamleder har du ansvar for å lede og utvikle din faggruppe, og du vil støtte avdelingslederen innen økonomi, tilbud, oppdrag, markedsføring og utvikling. I rollen som teamleder for BIM Management kommer du til å samarbeide tett med avdelingen for digitalisering & innovasjon. Teamlederen har ikke personalansvar.

Som teamleder vil du blant annet ha ansvaret for:

 • Faglig veiledning og støtte til de i teamet
 • Ressursallokering
 • Samarbeid med andre avdelinger og fag
 • Tilbudsarbeid
 • Overåring av faglige trender i markedet
 • Teamledelse – lede og motivere medlemmene i gruppen

Som BIM-manager i Rambøll har du det overordnede ansvaret for BIM i prosjekter. Du blir kundens hovedkontakt og har ansvar for å planlegge og gjennomføre BIM-strategien.

Hvem vi ser etter

 • Relevant ingeniørfaglig utdannelse
 • Kunnskap om og interesse for ny teknologi, automatisering, digitale verktøy og samhandlingsprosesser
 • Minimum 3 års erfaring med tverrfaglig komplekse prosjekter
 • Erfaring som BIM Koordinator/Manager hos rådgiver, entreprenør eller byggherre
 • Fordel om du har erfaring med VDC prosesser

Vi støtter din faglige utvikling

Vi prioriterer din faglige vekst og trivsel og fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Rambøll tilbyr fleksible hjemmekontor- og fleksitidsløsninger. Våre ansatte jobber nasjonalt og lokalt på prosjekter i ulik skala. Vi gir deg en fadder ved ansettelse, og din leder vil samarbeide med deg for å utarbeide din karriereplan. Vi tilbyr også felles faglig vekst gjennom seminarer, kurs, fagdager og studieturer. Vårt sosiale miljø ivaretas av humørgrupper.

Slik søker du:

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.10.2023.

Har du spørsmål? Kontakt Signe Oma Engevik, avdelingsleder Prosjektstyring, 922 43 451.

Om Rambøll:

Rambøll er en ledende norsk rådgivende ingeniør- og arkitektselskap med 14 kontorer og ca. 1700 eksperter som arbeider på tverrfaglige prosjekter. Vi er den første norske og verdens første rådgivende ingeniørvirksomhet som er sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Vårt økte fokus på bærekraft har ført til at flere prosjekter er BREEAM-sertifisert. Hos oss kan du delta i utviklingen av innovative og bærekraftige løsninger til fordel for kunder, sluttbrukere og samfunnet.

Stillingsinfo

Frist31. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Signe Oma Engevik

Avdelingsleder Prosjektstyring


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!